Kentän hoito

Kentän hoito: Viikko 22

01.06.2017

Kentän kunto ajankohtaan nähden ei ole sitä mihin ollaan totuttu, mutta niin on ollut säätilakin koko kevään. Kenttää on lannoiteltu ja kasteltu ainakin sen verran mikä on ollut järkevää.

Väylillä 6 ja 14 ovat olleet alkukauden käytössä tilapäisviheriöt massiivisista talvituhoista johtuen. Viheriö 14 on kylvetty nyt neljään kertaan ja pikkuhiljaa kylvöt alkavat nousta sen verran, että avaaminen on mahdollista tulevana viikonloppuna.

Väylällä 6 pelataan viikonloppuna viheriölle, mutta maanantaina palataan tilapäisviheriölle. Toivottavasti viime viikolla tehty, kevään kolmas kylvö alkaa ensi viikolla tuottaa tulosta ja kutosellakin päästään pelaamaan pysyvästi normaalille viheriölle. Mutta sen aika näyttää…

Uuden laajennuksen tilanne on puolestaan lupauksia antava. Viheriöt ja lyöntipaikat leikataan kolmesti viikossa, jotta heinä alkaisi versomaan ja viherpinta tihentyisi. Väylät ovat leikattu kertaalleen, ja niitäkin aletaan leikkailemaan ensi viikosta alkaen useammin edellä mainituista syistä. Viheriöt ja lyöntipaikat ovat lannoitettu kolmesti ja väylät kertaalleen.

KENTÄNHOITO