Kenttä

Kankaisten Golfpuisto Oy:n, Maskuun Kankaisten kartanon entisille maille rakentama 18-reikäinen golfkenttä, valmistui kesällä 2002. Arkkitehti Pekka Sivula on suunnitellut kentän haasteelliseksi kaiken tasoisille pelaajille. Vesiesteet ja bunkkerit lisäävät mäkisten ja kaltevien väylien haasteellisuutta.

Kankaisten Golfpuisto on kauniin ympäristönsä, hyvän sijaintinsa ja toimivien palveluidensa vuoksi muodostumassa yhdeksi alueen kysytyimmistä golfharrastuspaikoista. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Kankaisten Golfpuisto laajenee 27-reikäiseksi syksyllä 2017

Kenttä laajenee syksyllä 2017 27-reikäiseksi upeaksi kokonaisuudeksi, lue lisää laajennuksesta täältä.

Harjoitusalueet

Puttiviheriöt

Suuri ja monimuotoinen puttiviheriö harjoitteluun löytyy aivan klubitalon edestä. Harjoitusviheriöltä on erittäin lyhyt matka avausteelle.

Chippialue & harjoitusbunkkeri

Harjoitusalue chippeihin ja bunkkerilyönteihin löytyy klubitalolta katsottuna vasemmalta. Erilaisia lähipelilyöntejä on mahdollisuus harjoitella myös rangealueen vasempaan laitaan varatulla lähipelialueella.

Range

Rangella on mahdollisuus lyödä hyvälaatuisia harjoituspalloja matolta sekä nurmelta. Mattolyöntipaikkoja on noin 25. Rangella on myös suojaisa katos jossa on  mahdollisuus harjoitella huonommallakin säällä. Palloautomaatti toimii yhden ja kahden € kolikoilla. Ladattavan rangenapin voit ostaa toimistosta.

Kori (sis. 40palloa) 2 €
Puolikori 1 €
Ladattava rangenappi 8 €
Latausmaksut 2 € / kori tai 50 € / 30 koria

Väyläopas

Huom! Kentän ensimmäisellä yhdeksällä väylällä on aloittelijoille erinomaisesti sopivat lyöntipaikat ns. oranssit teet.