24h JUNNUGOLFILLE vuosimallia 2021 pelataan perjantaina 11.6. klo 11:00 alkaen

Kankaisten Golf on ottanut viime vuosien tavaksi osallistua valtakunnalliseen 24h-junnugolfille tapahtumaan. 24h-junnugolfille on hyväntekeväisyystempaus, jossa Suomen eri golfseuroissa pelataan 24 tuntia putkeen golfia. Ennen pelien alkamista seuroissa kerätään lahjoituksia junioritoimintaa varten. 24 tunnin pelaaminen toimii tärkeänä näyttämönä juniorigolfille ja nuorten liikunnalle!

Tämän kauden peliurakkaan ovat lupautuneet mukaan seurakoordinaattori Oona Vartiainen, caddiemasterin tiskin takaa tuttu Samuli Nordberg, Kankaisten Golfin nettiguru Jarno Penttinen ja toimitusjohtaja Timo Tuominen. Oona ja Samuli palaavat ”rosteriin” yhden välivuoden jälkeen, Jarnolle ja Timolle tapahtuma alkaa jo muodostua perinteeksi, kun tulossa on kolmas perättäinen 24 tunnin puristus.

”Ei tässä mitään järkeä ole, mutta hauskaa on. Ja kun tämän on kerran vetänyt läpi, niin jotenkin tähän jää koukkuun ja on ”pakko” päästä vuoden tauon jälkeen uudestaan pelaamaan. Ja onhan tässä myös oma tunnelmansa kun vuorokauden aikana saa nauttia huikeista maisemista ja tunnelmista, huonoista jutuista sekä itsensä ylittämisestä.”, maalailee 24h konkari Penttinen pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarkemmat pelaajaesittelyt ja pelaajien par- ja birkkutavoitteet päivitetään sivulle myöhemmin.

Ei kuusi, vaan kahdeksan kierrosta!

Parina edellisenä kautena 24h-urakka on ollut kuuden kierroksen mittainen, mutta tällä kertaa nelihenkinen 24h-joukkue aikoo pelata yhteensä kahdeksan kierrosta, eli 144 väylää vuorokauden aikana. Perinteiseen malliin kävelemällä tämä tuskin onnistuisi, joten tällä kertaa pelaaminen suoritetaan autoilla.

”Meillä on pari viikkoa sitten pelaajalistalla viisi pelaajaa, mutta yhden peruutuksen myötä jäi jäljelle neljä. Todettiin, ettei tällä aikataululla ole oikein aikaa alkaa värväämään uusia pelaajia mukaan, joten päädyttiin pelaamaan neljästään. Sitten kun laskeskeltiin asiaa varainhankinnan kannalta, niin todettiin, että pakko pelata vähän reilummin, jotta saataisiin riittävä potti kasaan. Kahdeksaa kierrosta ei olisi oikein kävellen pystynyt pelaamaan, niin päädyttiin sitten vaihtelun vuoksi kokeilemaan autoilla pelaamista. Eiköhän tämä ihan riittävän tiukka setti ole näinkin.”, taustoittaa Timo päätöksentekoprosessia.

Tavoitteena 5000€, tukijoita tarvitaan. Miten homma toimii?

Viime vuonna 24h-joukkue sai päivän aikana kasaan hieman yli 5000€ ja tämän summan ylittäminen on asetettu tämän vuoden tavoitteeksi.

”Ideana on, että jokaisesta tehdystä par-tuloksesta tai paremmasta kilahtaa etukäteen sovittu summa 24h junnugolfille -hyväntekeväisyyskassaan. Esim. 0,2€ per par-tulos ja 1€ per birdie-tulos. Pelaajien arvioiden perusteella, yllä mainituilla summilla tukijan tukisummaksi muodostuisi noin 120€. Meillä on ollut myös muutama tukija, joka on antanut pottiin 1€/par ja 5€/birdie tai parempi, jolloin tukisumma on noin 600€. Jokainen tietysti päättää itse, minkä panoksen tähän haluaa määrittää. Vuorokauden aikana kerätyt rahat menevät suoraan lyhentämättömänä Kankaisten Golfin junioreiden tueksi! Tukijaksi voit lähteä joko yksityishenkilönä tai yrityksen kautta.” kertoo Oona projektin varainkeruusta.

Kankaisten Golfin miestoimikunnan jäsen Harri Lehto toimii tapahtuman varainhankinnan koordinaattorina, joten mikäli haluat mukaan tukijoukkoihin, ota yhteys Harriin. Myös Oona ja Timo ovat asian tiimoilta tavoiteltavissa. Tukijat saavat hyvän mielen lisäksi myös näkyvyyden Kankaisten Golfin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa 24h Junnugolfille päivitysten yhteydessä.

Harri Lehto 0500 532627 / harri.lehto@antalis.com

Timo Tuominen 0400 509904 / timo.tuominen@kgm.fi

Oona Vartiainen 044 5660048 / oona.vartiainen@kgm.fi

MIKKO RANTANEN

JUKKA JALKANEN

TUIJA, KATJA

MARITA, JUHA

LOTTA AHO

TENHO INVESTMENT

JENS, SEVERI

JYRI, TANE