Joululahjaideoita golffarille

Kokosimme tälle sivulle muutamia ideoita golffarin pukinkonttiin. Vaihtoehtoja on monenlaisia: sarjakortti Kankaisiin aktiivisemmalle pelurille, golfopetusta innokkaalle harjoittelijalle tai tyylikäs KGM logopipo lämmittämään korvia vuoden pimeimpänä aikana. Katso alempaa vaihtoehdot ja ilahduta golffaria jouluna!

 

Kankaisten golfIn 20 kierroksen pelikortit -10%

20-kortti sopii enemmän pelaavalle läheiselle tai vaikkapa lahjaksi itselle. Sarjakortti on sopiva myös muualla pelaavalle, joka kaipaa vaihtelua pelaamiseen. Kortteja on sekä 9 että 18 reiän pelaamiseen. Kenttäkombinaatiot vaihtelevat parin viikon välein, joten sitä vaaraa ei ole, että ”joutuisit” koko kesän pelaamaan samaa kenttää. Kampanja-aika 1.-24.12.2020.

 

Kesän paras golfpäivä Kankaisissa -pelipaketti kahdelle 149€

Tämä pelipaketti on mukava tapa muistaa läheistä antamalla lahjaksi yhteistä aikaa. Pakettiin sisältyy 18 reiän greenfee kahdelle, golfauto kierrokselle sekä ruokailu uudessa klubiravintolassamme (vapaavalintainen á la carte annos tai lounas kahdelle, ei sisällä ruokajuomia).
Lahjakortti voimassa kaikkina aikoina, kauden 2021 ajan. Ajanvaraus normaalien ajanvaraussääntöjen mukaan. Kampanja-aika 1.-24.12.2020.

 

Greenfee kahdelle 100€

Tule viettämään mukava pelipäivä Kankaisissa läheisesi kanssa. Paketti sisältää 18 reiän kierroksen kahdelle. Lahjakortti on voimassa kaikkina aikoina kauden 2021 ajan. Ajanvaraus normaalien ajanvaraussääntöjen mukaan. Kampanja-aika 1.-24.12.2020.

 

Starttipaketti 199€

Aloita Golf! Anna itselle lahjaksi uusi harrastus? Vai tunnetko jonkun, jonka olisi korkea aika päästä tämän huikean lajin saloihin sisälle? Starttipaketti sisältää alkeiskurssin, Kankaisten Golfin jäsenyyden sekä viisi 9 reiän golfkierrosta. Junioreille ja nuorille omat hinnat! Osta starttipaketti heti ja valitse vapaasti kauden aikana, milloin sinulle sopii osallistua alkeiskurssille.

 

KGM logotuotteet

KGM tupsupipo 2021

KGM tupsupipo vuosimallia 2021 on tässä! Vaikka talvea ei vielä näykkään, on märkä nollakelikin hyvä syy vetää näin tyylikäs pipo päähän! Kankaisten Golfin logotuotteet ovat olleet huippusuosittuja, tästä tuore malli vaikka pukinkonttiin.

KGM tupsupipo 2021 25€
KGM ohut pipo pinkki tai harmaa 15€
KGM tuubihuivi 10€

Tuotteet voi noutaa toimistolta tai valita että ne postitetaan, tällöin tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut 3,9€.

 

Golfopetus 3x 55min 125€

Kolmen opetustunnin paketti PGA Pro Marko Kallisen opetukseen nyt tarjoushintaan jouluun asti vain 125€. Lahjakortti on voimassa 31.7.2021 saakka.