Tuemme syöpätutkimusta osallistumalla Roosa nauha -kampanjaan

Syövänvastainen tutkimustyö on tärkeää ja syöpä koskettaa varmasti meitä kaikkia jollain tavalla. Tänä vuonna Roosa nauha -keräys tukee ensi kertaa rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Haluammekin olla mukana tukemassa Syöpäsäätiön arvokasta työtä, jotta kaikki syövät voitaisiin tulevaisuudessa hoitaa ja jokainen voisi elää hyvää elämää syövästä huolimatta. Kampanja innosti meitä kehittämään Roosa nauha -teemaisen viikon 5.-11.10., jolloin pukeudumme pinkkiin ja viikon päätteeksi sunnuntaina 11.10. lahjoitamme päivän green fee -maksuista puolet Roosa nauha -keräykseen.

 
Tehdään yhdessä hyvää

Haastamme kyseisenä päivänä myös pelioikeudella pelaavat omat jäsenemme mukaan Roosa nauha -keräykseen 1 € / pelattu reikä. Osallistuminen keräykseen on toki täysin vapaaehtoista ja lahjoitettu summa voi olla pienempikin. Lisäksi omilla jäsenillämme on mahdollisuus lahjoittaa haluamansa summa keräykseen 5.-11.10.2020 välisenä aikana.

Jäsenet ilman pelioikeutta sekä vieraspelaajat pääsevät varaamaan aikoja teemasunnuntaille jo maanantaista 5.10. eteenpäin: maanantaina ja tiistaina puhelimitse caddiemasterilta 024312787 ja siitä eteenpäin normaaliin tapaan myös netin kautta.

Roosa nauha -teeman mukaisesti pinkkiä päälle 5.-11.10.2020 ja pelaamaan! 🙂

Miten Roosa nauha auttaa?

Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimuksen lisäksi sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. Roosa nauhalle tehdyistä lahjoituksista ja nauhojen myyntituotoista hyötyvät yhä useammat suomalaiset. Joka vuosi yli 34 000 suomalaista sairastuu syöpään. Syövän ennaltaehkäisyä ja hoitoja kehitetään vain syöpätutkimuksen kautta.

 
Löydä oma tapasi välittää

Osallistumalla keräykseen jokainen meistä voi antaa oman panoksensa syöpätutkimuksen edistämiseksi. Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla Roosa nauhan, rannekkeen, keräystuotteita tai lahjoittamalla.

Roosa nauha -keräykseen osallistuminen on pieni ja helppo teko osallistua tärkeään syöpätutkimukseen. Viime vuonna Roosa nauha -keräys tuotti ennätykselliset 2,8 miljoonaa euroa ja tänä vuonna haluamme olla mukana keräämässä vieläkin isomman potin.

Lue lisää Roosa nauha -kampanjasta