Tule mukaan syksyn hauskimpaan golftapahtumaan!

Pukeudu vaikka leijonaksi, osta mulliganeja tai osallistumisoikeus Birdie-arpajaisiin! ..Kyllä, kaikki tämä on mahdollista syksyn hauskimmassa golftapahtumassa, nimittäin junioreiden hyväksi pelattavassa Scramblessä!

Scramble For Juniors Open pelataan syyskuun toisena lauantaina eli 14. päivä. Kyseessä on tasoituksellinen scramble eli parikisa muutaman hauskan lisän kera.

Jokaisella pelaajalla on halutessaan mahdollisuus ostaa yksi mulligan pallo 5 euron hintaan. Mulliganin voi käyttää millä tahansa väylällä joko epäonnistuneen avauksen paikkailuun taikka halutessaan riskien ottoon, mikäli haluaa koittaa vielä parempaa suoritusta! Mulliganin käyttö on siis täysin riippuvainen pelaajan omasta tahtotilasta.

Jokainen joukkue voi myös halutessaan ostaa osallistumisoikeuden Scramblen arpajaisiin (10€/joukkue), jossa jokaisesta tehdystä birkusta tai paremmasta tuloksesta lunastaa arpakupongin! Kaikkien osallistujen kesken palkintojen jaossa arvotaan huikea palkinto birdie-arvonnan voittajalle!

Kilpailu on normaaleja kilpailuita vapaamuotoisempi ja esimerkiksi golfin 'tiukan etiketin' voi kyseisessä kilpailussa unohtaa. Parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan mahtavin palkinnoin!

Juniorit pistävät grillin kuumaksi ja myyvät kentällä grillipisteessä makkaraa, johon kannattaa varata käteistä mukaan.

Kilpailumaksu on 25€ pelioikeuden omaavilta ja vieraspelaajilta 50€ per nuppi. Kilpailumaksu sisältää ruokailun kisan jälkeen.

Kisan tuotot menevät junioritoiminnan tukemiseen.

Tervetuloa scramblaamaan Kankaisiin!

Koska kertaus on opintojen äiti:

Mitä? Kaikille avoin tasoituksellinen Scramble junioritoiminnan tukemiseen. Korkein hyväksytty pelitasoitus on 54 ja pelaajien yhteistasoitukseen
huomioidaan 25% joukkueen jäsenten yhteenlasketusta tasoituksesta.

Missä? Kankaisten Golfissa lauantaina 14.9. kello 9:30 yhteislähdöllä

Naiset ja tytöt pelaavat punaisilta ja miehet ja pojat keltaisilta. Mukaan mahtuu 54 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautuminen on nyt auki ja ilmoittautua voit joko Nexgolfin tai Caddiemasterin kautta.