Olisitko sinä Kankaisten Golfin tuleva seurakoordinaattori? #REKRY

pe 1. marraskuuta 2019 18.21.00

Oletko järjestelmällinen ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä? Kommunikoitko sujuvasti niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa? Osaatko tuottaa luontevaa ja vakuuttavaa sisältöä niin someen kuin kotisivuille? Omaatko rohkeutta heittäytyä asioihin ja kokeilla uutta?

Jos vastasit KYLLÄ, jatka lukemista! 

Etsimme tiiviiseen porukkaamme asiakaspalvelu- ja organisointitaitoista seurakoordinaattoria!

Työhösi kuuluu mm. asiakaspalvelua, tapahtumienjärjestämistä, markkinointia, viestintää ja myyntiä. Sinulla on tärkeä rooli seuramme koordinaattorina, jolloin suunnittelet, markkinoit ja tuotat seuran tapahtumia yhdessä muun tiimin kanssa. Onnistuneen jäsenhankinnan mahdollistamiseksi tehtäviisi kuuluu myös aktiivinen jalkautuminen ja uusien ideoiden innovointi. Tuotat sosiaalisen median sisältöä, niin tekstiä, kuvia kuin videoitakin. Lisäksi kesäisin toivotat pelaajamme tervetulleiksi, lähetät heidät kierroksille ja huolehdit pelin sujuvuudesta.

Innostuitko?
Jos tehtävä tuntuu juuri sinun työelämäsi holarilta, haluamme kuulla sinusta! Uuden tiimiläisen löytämiseksi, hoidamme rekryn yhdessä Baronan kanssa. Lähetä hakemuksesi CV:n kera Baronan järjestelmän kautta viimeistään 17.11.2019.

Lisätietoja työtehtävistä tästä.

Toivottavasti kuulemme sinusta!