Rekrytointi, strategia, uusi toimikunta ja muuta ajankohtaista

pe 1. marraskuuta 2019 10.29.00

Vaikka kenttä on suljettu, niin työt jatkuvat. Katseet ovat olleet kiinnitettynä tulevaan kauteen jo hyvän tovin ja syksyn aikana on tehty muutamia merkittäviä päätöksiä, joista haluamme myös pitää omistajat, jäsenet ja asiakkaat hyvissä ajoin tietoisina.

Strategiatyö loppusuoralla

Kankaisten Golfin strategia on viimeistelyä vaille valmis. Seuran ja yhtiön hallitukset ovat tutustuneet strategiatyöryhmän esitykseen ja se on palautettu työryhmälle viimeisteltäväksi. Strategian lopullinen hyväksyminen tapahtuu hallitusten kokouksissa marraskuussa ja se esitellään seuran syyskokouksessa jäsenistölle ja yhtiökokouksessa osakkaille. Jo tässä vaiheessa voidaan todeta, että Kankaisissa vallitsee edelleen vahva tahtotila toiminnan ja olosuhteiden kehittämiselle.

Seurakoordinaattorin rekrytointi

Toiminnan kasvun ja kehittämisen turvaamiseksi seuran ja yhtiön hallitukset ovat päättäneet käynnistää uuden päätoimisen työntekijän rekrytoinnin. Uuden henkilön tehtävänimikkeenä on tällä hetkellä seurakoordinaattori ja toimenkuvana mm. jäsenhankinta, markkinointi, viestintä, tapahtumajärjestelyt ja asiakaspalvelu. Valittava henkilö tulee työskentelemään kesällä myös caddiemasterin tehtävissä. Rekrytointi käynnistyy marraskuussa ja uuden työntekijän on tarkoitus aloittaa tehtävässään alkuvuodesta. Työnhakuun pääset tästä

Uuden toimikunnan perustaminen

Seuran hallitus on päättänyt, että ensi vuoden alusta toimintansa aloittaa uusi toimikunta, jonka tehtävänä on uusien pelaajien ohjaaminen mukaan seuratoimintaan sekä korkeammalla tasoituksella pelaavien jäsenten aktivointi. Toimikunnan puheenjohtajana toimii seuran kapteeni. Toimikunnan toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toiminnanjohtajaan.

Seuran syyskokous

Kankaisten Golf ry:n syyskokous pidetään maanantaina 9.12. klo 18.00 alkaen. Paikka vahvistetaan myöhemmin. Syyskokouksen asialistalla mm. kauden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen sekä valinnat seuran hallitukseen. Erovuorossa ovat kapteeni Raimo Miettinen, junioritoimikunnan puheenjohtaja Mika Aho sekä mies- ja klubitoimikunnan puheenjohtaja Hannu Kankarjärvi. Hallitustyöskentelystä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä toiminnanjohtajaan. Kaikki em. tehtäviin halukkaat henkilöt esitellään verkkosivuilla ennen kokousta, jotta jäsenistöllä on riittävästi aikaa ja taustatietoa päätöksen tekemiselle.

Syksyn yhtiökokous

Kankaisten Golfpuiston syysyhtiökokous järjestetään keskiviikkona 11.12. klo 18.00 alkaen. Paikka vahvistetaan myöhemmin. Asialistalla kauden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion lisäksi mm. hallituksen jäsenten valinta ja strategian esittely.

Kenttäalueen metsien hoitotoimet

Kenttäalueen maanomistaja on toteuttamassa talven aikana kenttäalueen metsien hoitotoimia. Käytännössä tämä tarkoittaa kentän olemassa olon aikana hoitamatta jääneiden metsien harvennushakkuita, jotta metsä pysyy hyväkuntoisena ja elinvoimaisena. Töiden laajuudesta sovitaan yhdessä vuokralaisen, eli Kankaisten Golfpuisto Oy:n kanssa.

Lisätietoja yllä olevista asioista tarvittaessa allekirjoittaneelta.

Timo Tuominen