Seuran hallitusehdokkaat esittelyssä

ke 4. joulukuuta 2019 11.10.00

Seuran syyskokous järjestetään maanantaina 9.12.2019 klo 18:00 alkaen Kurittulan koululla. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa esitellään Kankaisten Golfin strategia. Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymisen lisäksi kokouksessa valitaan hallituksen jäsenet seuraavalle kolmivuotiskaudelle seuraaviin tehtäviin: kapteeni, junioritoimikunnan puheenjohtaja sekä mies- ja klubitoimikunnan puheenjohtaja. Kapteenina pitkään toiminut Raimo Miettinen sekä mies- ja klubitoimikuntaa vetänyt Hannu Kankarjärvi ovat ilmoittaneet, etteivät ole käytettävissä jatkokaudelle. Lämmin kiitos vielä kerran molemmille pitkään jatkuneesta työstä yhteisömme hyväksi!

Uuden toimintamallin mukaan hallitustehtäviin ennakkoon kiinnostuksestaan ilmoittaneet esitellään ennen kokousta. Kuvaukset on luettavissa alta. 

Syyskokouksessa on vielä mahdollisuus tehdä esityksiä hallituksen jäseniksi, joten mikäli vaikuttamisen paikka kiinnostaa, niin ole aktivinen ja saavu kokoukseen!

EHDOKASESITTELYT:

Kapteeniksi

Timo Anttonen

Hei, olen Timo Anttonen, rapiat yli viidenkymmenen ja golfin saloihin hurahtanut aktiivinen pelaaja. Asun vaimoni Sirpan kanssa Ruskolla. Meillä on kaksi hienoa aikuista lasta, jotka ovat tovin asustelleet jo omillaan. Työskentelen Länsi-Suomen merivartioston esikunnassa operatiivisessa toimistossa toimialajohtajana. Päätyön ohella toimin myös merivartioston työturvallisuuspäällikkönä. Edellisten lisäksi olen toiminut mm. opettajan tehtävissä Raja- ja merivartiokoululla Imatralla. Kuten olette kuulleetkin, niin "Mie ja Sie" kuuluvat sanavarastooni kentällä eli muutimme Etelä-Karjalasta tänne vuonna 2012. Siellä ehdin olla kymmenkunta vuotta mukana junioriurheilun parissa - pääasiassa Imatran Ketterän sekä seurayhteistyön kehittämisen merkeissä myös LPR:n SaiPa ry:n kanssa.

Ikimuistoiset päivämäärät golfuran tässä vaiheessa ovat vielä tuoreessa muistissa (kiitos NexGolfin), joten kuvatkoon ne samalla golftaustaustaani: 

  • 15.7.2015 CreenCard-kurssi Kankaisissa Kallisen Markon opastuksella;
  • 16.7.2015 ensimmäinen PAR - kurssin toisena päivänä nykyisen Puisto 7:n punaisilta neljä lyöntiä ja pallo kuppiin;
  • 9.8.2015 ensimmäinen kierros - flaitissa olivat mukana Jukka Seppä ja Kalle Ekblom - tulos: 106 lyöntiä ja 49 pinnaa;
  • 7.5.2016 ensimmäinen kisa - lippukisa, jossa matka tyssäsi puttiin 18 väylän viheriöllä;
  • 8.10.2016 ensimmäinen kisavoitto - Scandic Cross County -kisa;
  • 21.5.2017 ensimmäinen (ja tähän mennessä ainoa) HIO - nykyinen Puisto 1, matkaa kuulemma n. 180 m ja Adamsin puu 5:lla unelmalyönti;
  • 13.5.2018 ensimmäinen EAGLE - Kartanon 7 väylä, josta n. 80 cm:n putti sisään;
  • 2019 lyöntipelitulos 76 keltaisilta - nykyinen tasoitus 10,1.

Jos minut valittaisiin kapteeniksi, tulisi varmaan vastata, että kiinnitän huomiota Suomen Golfliitto ry:n julkaiseman Kapteenien käsikirjan ohjeiden ja neuvojen järkähtämättömään noudattamiseen - todellisuus ei kuitenkaan menisi ihan näin, koska muuta ei ehtisi tekemäänkään. Seura on asettanut selkeän tavoitteen 3-vuotiskaudelle perustamalla uuden toimikunnan, joka aloittaa toimintansa heti vuoden vaihteen jälkeen. Sen tehtävänä on uusien pelaajien ohjaaminen mukaan seuratoimintaan sekä korkeammalla tasoituksella pelaavien jäsenten aktivointi - toimikunnan vetovastuu on kapteenilla. Ensisijaisen tärkeäksi näen, että tulee löytää ja saada oikeat henkilöt oikeille paikoille eli toimikunta toimintakykyiseksi. Sen jälkeen laaditaan toteuttamiskelpoinen toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle. Samaan hengenvetoon pohditaan toimikunnan jäsenten sisäänajoa eli kouluttamista. Sitten varmaan odotellaan lumien sulamista...

Näen Kankaisten Golfin tulevaisuuden erittäin valoisana - seuran tulevaisuutta ja suuntaa kuvaavat parhaiten Golflehden kenttärankingin tulokset.

Olen monelle teistä jäsenistä kentällä todennut, että ''kaikki on vielä omissa käsissä'' ja niin se on tulevallakin kaudella - eli ei muuta kuin hyvät Joulut ja vuoden vaihteet kaikille!

/Timo

Klubi- ja miestoimikunnan puheenjohtajaksi

Kari Tolonen

Moro!

Olen 55v maskulainen, kotoisin Kainuusta Suomussalmelta. Perheeseen kuuluvat vaimo ja kaksi lasta, joista Tobias on ollut jo monta kesää Kankaisissa töissä kentänhoitajana, lisäksi iloa elämään tuovat eloisat tollerit Milo ja Jymy. Töissä olen Mynämäen Karjalan koulussa luokanopettaja/rehtorina.

Golfin aloitin 1997 Paraisilla ja siirryin heti Kankaisiin kentän valmistuttua, eli olen ollut mukana alusta alkaen. Kierroksia tulee vuodessa 90-110. Suomessa olen pelannut 94 kenttää ja ulkomailla reilusti enemmän. Olen järjestänyt paljon golfmatkoja kavereille ja yhdelle matkafirmalle. Tasoitus on tasaisessa nousussa ja tällä hetkellä 11,6. Erittäin innokas kilpailija olen ollut ekasta kierroksesta lähtien.

Mies- ja klubitoimikunta on hieman taantunut viime vuosina ja siihen täytyy saada lisää toimintaa ja aktiivisia uusia pelureita. Yhteistyötä ravintolan kanssa on edellä mainitun lisäksi kehitettävä.

Kankaisten tulevaisuus näyttää mielestäni erinomaiselta, fantastiset 27 reikää ja uudistettu klubitalo on toimiva yhdistelmä. Kehitettävääkin löytyy esim. harjoitusalueet ovat vaatimattomat ja seuran toimintaan tulisi saada enemmän nuoria.

Nähdään kentällä ja klubilla!

/Kari

Junioritoimikunnan puheenjohtajaksi

Mika Aho

Moikka, olen Mika Aho 54v kolmen golfjunnun isä Maskusta. Työskentelen Tok:lla Kupittaan Sokos Hotellin keittiöpäällikkönä.

Golffia olen harrastanut vuodesta 2002 ja tällä hetkellä pelaan tasoituksella 23.9. Pelikierroksia ehtii karttumaan noin 40 kaudessa, tosin suurin osa valitettavasti puolikkaita. Oma peliaika on huvennut osin antoisaan juniorityöhomme. Juniorityössämme olen ollut mukana puuharyhmän vetäjänä jo 8 kautta ja nyt viimeisen vuoden toimin junioritoimikunnan puheenjohtajana, jolloin saimme myös viimein Golfliiton myöntämän laatuseuratunnustuksen.
-Eli ihan tavallinen golfista nauttiva klubipelaaja, jonka mottona on ''Golfin haastavuudesta hauskaa vastapainoa työlle''.

Tavoitteena mielestäni on juniorimäärämme kasvattaminen hallitusti, siten että mahdollisimman monen juniorin olisi helppoa aloittaa turvallisesti hienon lajimme harrastaminen ja edetä parhaimmassa tapauksessa jopa kilpaillen maailman huipulle, mikäli intoa riittää -tai jäädä ihan tavalliseksi kuntogolfin harrastajaksi. Tässä meillä on vielä paljon tehtävää.

Juniorigolf ei saa olla liian vakavaa, vaan sen on oltava haastavan hauskaa ja tapahduttava turvallisessa ympäristössä, jollainen meillä on. Alueen seurojen yhteistyö on tärkeää ja sitä tulisi kehittää eritoten juniorivalmennuksessa. Tässä olemme vasta alkutekijöissä, toki jo ihan hyvällä alulla. Muun muassa viime talvena tehty laatuseura työskentely avasi yhteyksiä muihin lähiseuroihin.

Tavoitteena seurallamme on tietenkin kehittyä alueen vahvaksi toimijaksi juniorityössä golfin saralla ja täten osaltaan turvata seuramme kehitys ja jatkuvuus tulevina vuosina.

Tätä työtä junioritoimikunnassa olisi kunnia ja etuoikeus jatkaa tulevana kolmivuotiskautena, ja suunnata junioritoimintaamme kohti Golfliiton määrittelemää tähtiseura -tasoa!

/Mika