Syysyhtiökokous hyvissä tunnelmissa

ke 11. joulukuuta 2019 21.00.00

Syysyhtiökokous hyvissä tunnelmissa

Kankaisten Golfpuisto Oy:n syksyn yhtiökokoukseen kokoontuneet osakkaat pitivät kokoustaan Kurittulan koululla hyvissä tunnelmissa. Siitäkin huolimatta, että kokouspaikka oli yllättäen vaihtunut liikuntasaliin, joka saattoi kooltaan olla hieman liian suuri (kts. kuva).

Tunnelmaa nosti erityisesti se, että yhtiön kulunut kausi on ollut monilla mittareilla ennätyksellinen. Ja tulevaisuuskin näyttää varsin valoisalta, sillä Pelaaja Ensin -kyselyn perusteella Kankaisten Golf on noussut Lounais-Suomen golfyhteisöjen ykköseksi.

Syysyhtiökokous pidettiin Kurittulan koulun liikuntasalissa

Hallitus jatkaa
Yhtiön hallituksen kokoonpanoon ei seuraavalle kaudelle tullut muutoksia. Seuran nimeämänä edustajana jatkaa seuran puheenjohtaja Timo Vainio ja myös muu hallitus jatkaa yhtiökokouksen valitsemana yksimielisesti. Hallituksen muodostavat siis Antti Eeva, Tero Ahokas, Raimo Miettinen, Harri Lehto, Teppo Vihervä, Pirkko Rasi ja Timo Vainio.

Talous kunnossa, hoitovastike ennallaan
Toimitusjohtajan vuosikatsauksesta kävi ilmi, että päättyvä vuosi on ollut myös taloudellisesti hyvä. Greenfee-tulot ovat kasvaneet merkittävästi ja liikevaihto on ennätyslukemissa. Ja kun menot ovat pysyneet kurissa on ennustettu toiminnan tulos yli 80.000 € positiivinen. Tulevan kauden osalta liikevaihto on budjetoitu ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa yli 1.000.000 euron ja toiminnallisen tuloksen ennustetaan olevan noin 30.000 € voitollinen.

Hoitovastikkeeksi yhtiökokous päätti hallituksen esityksen mukaisesti 680 € / osake.

Talvi saapui Kankaisiin tiistaina 10.12.2019