Uutiset

UUSI TOIMITUSJOHTAJA VALITTU

22.06.2018

Timo Tuominen Kankaisten Golfpuisto Oy:n toimitusjohtajaksi

Kankaisten Golfpuisto Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen 45-vuotiaan Timo Tuomisen. Hän toimii jatkossa myös Kankaisten Golf ry:n toiminnanjohtajana. Tuominen on pitkään toiminut urheilujärjestöjen ja -toimipaikkojen johdossa, myynnissä ja markkinoinnissa. Hän siirtyy uuteen toimeensa TPS jalkapallon myyntijohtajan tehtävästä. Tuomisella on laaja kontaktiverkosto paikalliseen yrityselämään. Hän aloittaa työskentelyn Kankaisissa 1.9.2018.

Noin 20 vuotta golfia harrastanut Tuominen sanoo ottavansa uuden tehtävän innolla vastaan: ”Kankaisten kenttä on laajennuksen myötä Turun alueen suurin golfkeskus ja lisäksi sijainniltaan paras mahdollinen. Nämä tekijät sekä yhtiön ja seuran vakaa talous antavat hyvät eväät laadukkaaseen golftoimintaan, jota täällä on jo aiemminkin tehty. Loppukesän aikana on tarkoitus tutustua kenttään, yhtiöön, seuratoimintaan ja taustalla toimiviin henkilöihin hieman tarkemmin ja sen jälkeen päästään käsiksi päivittäiseen toimintaan.”

Meillä oli pitkä hakuprosessi. Hakijoita oli yli 40. Uskomme löytäneemme nykyiselle toimitusjohtajalle hyvän seuraajan. Koko golfyhteisömme puolesta toivotamme Timolle menestystä uusissa tehtävissään.

Hallitus