Uutiset

Kankaisten Golfin kierrosennätys uusiksi!

Kankaisten Golfin viime vuonna tehty kaikkien aikojen kierrosennätys 42828 on tämän vuoden osalta rikottu tänään. Viime kaudella historiallinen 40000. kierros pelattiin lokakuun 9. päivä, joten ennätyslukemat siirtynevät tänä vuonna ihan uusille tuhatluvuille. Toimitusjohtaja Timo Tuomisen mukaan kausi on ollut pelaamisen osalta kutakuinkin ennakoidun kaltainen:
”Arvioimme kauden alussa, että tämän vuoden kierrosmäärä olisi noin 45000 ja suunnilleen tähän tullaan myös yltämään. Olettaen tietysti, että säät pysyvät suosiollisena ja kausi jatkuu tästä vielä ainakin kuukauden eteenpäin.”

Yhdeksän reiän pelaamisessa voimakasta kasvua

Kurkistettaessa numeroiden taakse voidaan todeta, että 18 reiän pelaamisen osalta kasvua on jonkin verran, mutta yhdeksän reiän pelaamisessa on tapahtunut merkittävää kehitystä. Sitä ei Tuomisen mukaan voida pitää yllätyksenä, sillä yleinen trendi on saman suuntainen. ”Yhdeksän reiän pelaaminen on entistä suositumpaa ja meillä on siihen hienot edellytykset, kun tarjolla on aina tasoituskelpoinen yhdeksän reikää mikä alkaa klubilta ja päättyy klubille. Se mikä erityisesti lämmittää mieltä, niin
greenfee-tulot ovat ylittämässä ennakkoarviot - jopa kohtuullisen merkittävästikin. Ysin pelaamisesta on tullut ns. salonkikelpoinen juttu ja yhä useampi vieraspelaajakin käy pelaamassa ysejä mikä myös näkyy positiivisena kehityksenä greenfee-tuloissa.”, toteaa Tuominen.

Selkeät vetovoimatekijät kasvun taustalla

Kankaisten Golfin pelimäärien kasvun taustalta löytyy selkeät vetovoimatekijät, joista merkittävimpänä tietysti kentän laajentaminen 27 reikäiseksi vuoden 2017 lopulla. Muita merkittäviä tekijöitä ovat mm. kentän erinomainen kunto, uusittu klubitalo sekä Kankaisten Golfin sijainti hyvien liikenneyhteyksien päässä. Myös Kankaisten Golf ry:n jäsenmäärä on tänä vuonna ennätyslukemissa, kun seuran virallinen jäsenmäärä elokuun lopussa oli 1534.