Uutiset

Syksyn pelaamisesta

Ensimmäiset pakkasaamut ovat nyt käsillä ja kenttä voi olla aamuisin kuurassa. Sääolosuhteet Kankaisissa ovat välillä hyvin paikallisia, sillä vaikka kotimittari näyttäisikin plussaa, saattaa kentällä kuitenkin lämpömittari olla miinuksen puolella. Välillä saattaa käydä myös niin, että auringon noustessa lämpötila laskee hetkellisesti ja kenttä menee kuuraan. Kuuraisella kentällä pelaaminen ja käveleminen on kiellettyä, koska jäisellä nurmella käveleminen tuhoaa kasvin solukkoa ja vaikutukset näkyvät heti tummina jalanjälkina. Nämä jäljet saattavat näkyä vielä pitkään. Jäätynyt kenttä sulaa yleensä noin kello 10-12 mennessä.

Kentän aukiolosta ilmoitetaan sekä nettisivuilla että Nexgolfin kirjautumissivulla. Pelaamaan ei saa mennä ajanvarauksen ulkopuolella. Mikäli kenttä on yöpakkasten jäljiltä suljettu, peruuntuvat aamun peliajat. Lähtöajat eivät siis automaattisesti siirry eteenpäin. Jos haluaa varmistaa, että pääsee pelaamaan, kannattaa suosiolla varata hieman myöhäisempi aika. Kentän sulkemisesta ja avaamisesta tiedotetaan aina erikseen ja sitä voi kysyä myös Caddiemasterilta.

Mitään tarkkaa kentän sulkemispäivää ei ole päätetty. Tilannetta katsotaan kelien mukaan ja jos kelit mahdollistavat, niin vähintään lokakuun loppuun asti pyritään pitämään kenttää auki. Pelattavat kombinaatiot vaihtelevat kentällä tehtävien syystöiden mukaan.

Pelaaminen jatkuu siis vielä ja kenttä on hyvässä kunnossa, joten tervetuloa pelaamaan!