Uutiset

Tällä viikolla tapahtuu 23.-29.9.

Tämä viikko jatketaan samalla kenttäyhdistelmällä, eli 18r Kartano + Puisto ja 9r Kankas. Ravintola on avoinna kello 8:00 - 19:30 ja pukuhuoneisiin pääsee  ovikoodilla kello 7.00-20:30 välillä.

Viikonlopun MID Tour kilpailijoilta tuli erittäin paljon kiitosta niin kilpailun järjestelyistä kuin kentän ja etenkin griinien kunnosta. Viikonloppuna griinit olivatkin kuin unelma: hyvin vastaanottavia, mutta kuitenkin nopeita. Tällä viikolla leikkuukorkeuksia aletaan pikkuhiljaa nostamaan. Syyssateeteiden vuoksi kentän lyhyeksi leikatulla alueella on voimassa siirtosääntö. Pallon saa siis merkittyään nostaa ja putsata sekä siirtää tuloskortin verran merkitystä paikasta sivuun tai taaksepäin.

Golfautojen käyttö on toistaiseksi kielletty maanantaista keskiviikkoon asti. Keskiviikkona arvioidaan tilanne uudestaan, mutta näillä näkymin aikaisintaan torstaina pääsee kentälle autoilla. Kenttä on ollut hyvässä kunnossa ja haluamme säästää kenttää, jotta se pysyisi mahdollisimman pitkään pelikunnossa.

Tiistaina aamupäivällä Aurinko Golfista saapuu 35 senioria testaamaan naapurikentän pelikuntoa. Muuten viikolla ei ole mitään normaalista poikkeavaa tapahtumaa. Lauantaina pelataan Pelioikeus 2020 Open sekä miesten kauden päätöskilpailu. Sunnuntaina puolestaan otetaan mittaa millä naapurikunnalla on tänä vuonna paras joukkue Masku-Mynämäki-Nousiainen mestaruuskisojen merkeissä.

KGM pipoja on vielä jäljellä, joten pipo päähän ja pelaamaan! Tervetuloa!