Uutiset

Tällä viikolla tapahtuu 30.9. - 6.10.

Tänään aamulla vaihtui jälleen pelijärjestys, eli seuraavat pari viikkoa pääsee pelaamaan 18r Puistoa + Kankasta ja 9r Kartanoa.

Toistaiseksi golfautojen käyttö on sallittua Kartanolla eli ysiä pääsee pelaamaan autoillakin. Tilannetta seurataan ja muutoksista ilmoitetaan. Kankaksella ja Puistolla autoileminen on kielletty sen vuoksi, että kentillä on sen verran kosteita paikkoja, jolloin auto voi pahimmassa tapauksessa jäädä jumiin kentälle ja vetää ruohon pyörien alta rullalle. Vaikka Kartanolla saa käyttää autoa, kannattaa silti tarkkailla mistä kannattaa ajaa ja välttää niitä kaikkein kosteimpia kohtia.

Jos tiistaina sataa, kuten tällä hetkellä ennusteet lupailevat, niin kenttälle levitetään lannoitteita. Tämä ei kuitenkaan vaikuta pelaamiseen. Muuta normaalista poikkeavaa ei kentällä tällä viikolla tapahdu.

Loppuviikosta on luvattu yöpakkasia, joten muistutamme vielä, että lähtöjä ei siirretä, vaan varatut lähdöt perutaan mikäli kenttä on suljettu. Kannattaa siis varata suosiolla myöhäisempi aika, mikäli haluaa varmistaa peliajan säilymisen. Kilpailut pyritään kuitenkin pelaamaan ja mikäli kilpailua joudutaan pakkasen vuoksi myöhäistämään, perutaan kilpailun jälkeiset lähdöt. Lähtöjä varatessa kannattaa siis olla hieman pelisilmää ja ennakointia, kun kelit ovat mitä ovat. Onneksi myös aurinkoisia päiviä on luvattu ja niistä kannattaakin ottaa kaikki ilo irti.

Lauantaina pelataan Simon's Everybody Trophy, joka on tasoituksellinen lyöntipelikilpailu. Kilpailun nimi juontaa entisen kenttämestarimme Simo Kairuksen nimestä ja kilpailussa ideana on, että kaikki voittavat jotain. Jokainen osallistuja tuo 15€ - 300€ arvoisen palkinnon palkintopöytään, josta palkinnot jaetaan sijoitusjärjestyksessä omavalintaisesti. 

Sunnuntaina puolestaan pelataan Uudenkaupungin Golfklubia vastaan seuraottelu, johon kapteeni valitsee joukkueen.

Tervetuloa pelaamaan!