Uutiset

Tällä viikolla tapahtuu 7.-13.10.

Kelit ovat tarjonneet kirpsakoita pelikierroksia ja välissä on ollut myös helmiä, eli upeita syyspäiviä. Talveen päin kuitenkin ollaan menossa ja lähiviikkoina on luvassa pieniä muutoksia, joten tämä tiedote kannattaa lukea huolella.

Huomisesta, eli tiistaista alkaen, 18 reiän yhdistelmänä pelataan Kartano + Puisto. 9 reiän kierrokset pelataan Kankaksella. Tämä viikko on viimeinen viikko, kun laajennuksen väylät ovat käytössä, joten nyt kannattaa tulla pelaamaan syksyn viimeiset kierrokset Kartanolla + Puistolla! Sääennusteetkin onneksi lupailevat hyvää pelikeliä. Tällä viikolla ei kentän puolella tapahdu mitään normaalitoimista poikkeavaa. Ensi viikolla niin sanottuja uusia väyliä aletaan valmistella talvea varten ja silloin pelattavaksi yhdistelmäksi vaihtuu ''vanha 18''*.

Pukuhuoneiden ovikoodi on muuttunut, ja uuden koodin saa totuttuun tapaan Caddiemasterilta. Pukuhuoneisiin pääsee ovikoodilla kello 7:30 - 20:00 välillä.

Sport Servicen ylläpitämässä Proshopissa alkoi tänään 'shopin tyhjennysviikot'! Kaikki shopin tekstiilit ovat -60%, kengät, bägit ja hanskat -50% ja pallot -40%.

Ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin vielä tämän viikon ajan, joten tervetuloa kauden viimeisille golflounaille! Ravintola palvelee kuitenkin normaalisti tämän viikon jälkeenkin ja listoilta saa edelleen tilata ruokaa. Ravintola on avoinna kello 8:00 - 18:00.

Autoilla ajaminen on toistaiseksi kielletty. Aamuisin on ollut hyvin tiukkaa pääseekö edes kävellen pelaamaan ja autoista tulee huomattavasti suuremmat painaumat kuin askelista, joten koitamme minimoida vahinkoja. Kiitos autoilijoiden ymmärryksestä, tilannetta seurataan kelien mukaan ja muutoksista tiedotetaan.

Tänään pelataan senioreiden viimeistä kuukausikisaa ja sunnuntaina vietetään senioreiden kauden päättäjäisiä. Lauantaina pelataan perinteinen Cross Country kilpailu, johon kenttämestarimme Sami on loihtinut täysin normaalista poikkeavan pelikentän.

Eikun lämpimästi vaatteita päälle siis ja ulkoilemaan kentälle! Tervetuloa!

*Oletko uusi golffari Kankaisissa, etkä tiedä mikä on ''vanha 18'' tai oletko kenties sopeutunut niin hyvin uudistuksiin, että vanhat jutut kuuluvat menneisyyteen ja ''vanha 18'' on päässyt unohtumaan? Vanhan kentän etuysi on siis jaettu Kartanolle ja Puistolle ja se pelataan seuraavasti: Kartano 1 > Kartano 2 > Puisto 9 > Puisto 1 > Puisto 8 > Puisto 7 > Puisto 2 > Kartano 8 > Kartano 9. Kankas toimii totuttuun tapaan takaysinä.