Uutiset

Viikonlopun MID Tour kisojen isännöinti sai kiitosta

Viikonloppuna saimme kunnian isännöidä MID Tourin joukkue SM kilpailuita. Mukana oli yhteensä 12 joukkuetta ympäri Suomea. Sekä keliolosuhteet että kenttä tarjosivat haasteita läpi viikonlopun. Sunnuntaina oli parempi keli kuin edeltävänä sadepäivänä, mutta sunnuntaina pelaajia kiusasi kylmä pohjoistuuli. Tuuli aiheutti pelaajille haasteita monillakin väylillä, mutta mielenkiintoista oli se, kuinka vaikea esimerkiksi muuten melko yksinkertaisesta Kartano 3 väylästä tuulen myötä tuli. Kyseinen väylä pelattiin vastatuuleen ja tämän tason pelaajat lyövät kaikki spinnaavaa palloa. Tämä yhdistelmä sai 105 metrin väylästä aikaan yllättävän haasteellisen, joka näkyi myös tuloskeskiarvossa

Griinit olivat upeassa kunnossa ja saivat erittäin paljon kiitosta MID -pelaajilta. Putteja ja lähilyöntejä tuli helposti, mutta myös birkkuja nähtiin paljon.

Yksi joukkue oli tänä viikonloppuna ylivoimainen. Kymen Golfin joukkue voitti toiseksi tulleen Pickala Golfin joukkueen 31 lyönnillä. Kymen Golfin joukkue oli ylivoimainen alusta asti, pelaten ensimmäisen kierroksen ilman bogeja. Kymen Golfin Paavolan ja Tainion tuloskortista löytyi kyseisellä kierroksella 4 birkkua ja yksi eagle. Joukkueen suoritus oli erittäin kova viimeiseen kierrokseen saakka, sillä 48 pelaajasta Kymen Golfin kaikki pelaajat olivat top 6 joukossa. Voitto oli siis erittäin ansaittu.

Seuraavista sijoista käytiin tiukempaa kamppailua ja kuten jo mainittiinkin, toiseksi sijoittui Pickala Golf. Lyönnin erotuksella kolmanneksi tuli Golf Talma ja mitalisijoilta lyönnillä jäi St. Laurence Golf. Kankaisten joukkue sijoittui yhdeksänneksi. Kokonaistuloksiin pääset tästä.

Kilpailuiden järjestäminen ei olisi ollut mahdollista toteuttaa yhtä onnistuneesti ilman upeita vapaaehtoisiamme. Talkooporukkaa oli yhteensä noin parikymmentä ja he toimivat kentällä apuna starttereina, forecaddieinä, tulospalvelussa ja lauantaina griinien kuivattamisessa, jotta pelaaminen oli vesisateiden vuoksi ylipäätänsä mahdollista ja tasapuolista kaikille. Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisauttajille!

Toivottavasti saamme mahdollisuuden myös jatkossa isännöidä vastaavia kilpailuita.