Uutiset

Kankaisten Golf ehdolla vuoden 2019 golfseuraksi

Kankaisten Golf ry on jo toisena vuonna peräkkäin ehdolla vuoden golfseuraksi Suomessa. Kankaisten Golfin lisäksi ehdolla ovat Helsingin Golfklubi sekä Vierumäen Golfseura. Vuoden golfseura julkistetaan lauantaina 29. helmikuuta Helsingissä pidettävässä Golfgaalassa.

Uutinen tuli Kankaisten Golfiin melkoisena yllätyksenä -tietenkin erittäin positiivisena sellaisena. Kankaisten Golfin toiminnanjohtaja Timo Tuominen toteaa aidosti yllättyneenä, että ’’meidän tietojen mukaan tämän ei pitänyt olla edes mahdollista, mutta mahtava juttuhan tämä on’’. Kankaisten Golfin puheenjohtaja Timo Vainio on erittäin otettu, että tällainen huomionosoitus saadaan. ’’Tästä on kiittäminen koko seura-aktiivien porukkaa. Tällainen antaa uskoa siihen, että meillä tehdään asioita oikein. On myös upeaa huomata, että se määrätietoinen työ mitä seurassa tehdään, on huomattu muuallakin.’’

Vuosi 2019 oli Kankaisten Golfin 30. toimintavuosi ja monella tavalla ennätyksellinen. Kierroksia pelattiin kaikkiaan huikeat 46225 kierrosta, jäsenmäärä oli vuoden lopussa historiansa suurin ja syksyllä julkaistussa golfkenttärankingissa Kankaisten Golf pomppasi listalla 41 sijaa ylöspäin sijalle 27. Kankaisten Golf ry on 1541 jäsenellään Maskun suurin urheiluseura, joka pitää kotikenttänään Kankaisten Golfpuistoa.

Timo Tuominen muistuttaa vielä, ettei seurassa kuitenkaan jäädä lepäämään laakereille ja kesän valmistelut ovat jo täydessä käynnissä. ’’Tämän vuoden toiminnan kehittämisen painopistealueiksi olemme määritelleet mm. junioritoiminnan sekä uusien pelaajien sitouttamisen. Toivotamme myös kaikki golfista kiinnostuneet erittäin lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan lajiin ja meidän toimintaan.’’, toteaa Tuominen.