Uutiset

Range suljettu 26.3. alkaen

Suomen hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Linjauksissa rajoitettiin julkiset kokoontumiset 10 henkilöön. Olemme myös Kankaisten Golfissa seuranneet tilannetta aktiivisesti ja otamme asian vakavasti. Pelaajien ja henkilökunnan terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Aikaisen kevään johdosta ja kelien ollessa suosiolliset, on rangella ollut paikoitellen ruuhkaista. Koska emme pysty valvomaan, että rangella tapahtuvassa harjoittelussa noudatettaisiin hallituksen tekemää linjausta, olemme pakotettuja sulkemaan rangen toistaiseksi, ainakin 13.4.2020 asti. Lyöntimatot, pallot ja muut välineet kerätään pois torstaina 26.3. aamulla ja siitä eteenpäin rangella harjoittelu ei ole mahdollista. Myös muut Kankaisten Golfin harjoitusalueet on toistaiseksi suljettu.

Golfia pelatessa, lajin luonteen mukaisesti, on lähikontaktien välttäminen kohtuullisen helppoa. Pelikauden avaamiseen tähtäävät toimenpiteet kentällä ovat täydessä käynnissä ja toivomme niiden etenevän suotuisasti, jotta pelaamaan päästään mahdollisimman nopeasti. Toivomme myös, ettei lajin pelaamiselle aseteta rajoituksia, sillä näkemyksemme mukaan golf on vallitsevan ikävän tilanteen aiheuttamat rajoituksetkin huomioiden hyvä ja terveellinen liikuntamuoto.

Kankaisten Golf seuraa aktiivisesti Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten tiedottamista asiaan liittyen ja mikäli viranomaistahoilta tulee uusia ohjeistuksia, suosituksia ja määräyksiä, reagoimme niihin ja tiedotamme siitä jäsenistöä, osakkaita ja asiakkaitamme.