Uutiset

Taija Viklund on valittu yhdeksi Young Manager Bursary Award 2020 -stipendin saajaksi

Kankaisten oma seurakoordinaattori ja Head Caddiemaster Taija on valittu Young Manager Bursary Award stipendin saajaksi lukuisten hakijoiden joukosta.

Young Manager Bursary Award on vuosittain European Club Education Foundation (ECEF) jakama koulutusstipendi alle 30-vuotiaille golfklubien vakituisille työntekijöille. Stipendi mahdollistaa osallistumisen MDP 1 -kurssille, joka on osa Club Management Diplomaa, yhtä alan arvostetuimmista tutkinnoista. Kurssi on viisi päiväinen ja niitä järjestetään ympäri Eurooppaa.

Stipendejä myönnetään vuosittain kahdesta kolmeen, tänä vuonna stipendin saajia oli ainoastaan kaksi: Nathan Watts Englannista sai täyden stipendin ja Taijalle myönnettiin osittainen stipendi.

Taijan ajatuksia perinteiseen “Miltä nyt tuntuu? kysymykseen:
“Ihan uskomaton fiilis, en osannut arvata että voisin oikeasti tulla valituksi. Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta! Pääsen syventämään alan tietämystä ja omaa ammattitaitoa tällaisella kurssilla ja kokonaisuudella, joka on varta vasten kehitetty golfalalle. Olen jo monta vuotta pyrkinyt yhdistämään kauppatieteiden opintojani golfalaan ja sitä kautta koittanut jatkuvasti oppia lisää. Tällä hetkellä toimin vakituisen seurakoordinaattorityön lisäksi osa-aikaisena yrittäjänä golfalalla ja viimeistelen gradua, jonka tein Kankaisten golfille. On upeaa päästä näkemään kansainvälistä näkökulmaa alaan ja tapaamaan muita saman henkisiä ihmisiä ympäri maailmaa. Olen otettu ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta!''

Alkuperäiseen uutiseen ECEF sivuilla pääset täältä.

Kankaisten Golf onnittelee!