Uutiset

Avoimien ovien päivä ylitti odotukset

Eilen lauantaina vietettiin Kankaisissa Avoimien ovien päivää upean sään kruunaamana. Päivän tavoitteena oli saada mahdollisimman monta 'ei-golffaria' tutustumaan lajiin sekä houkuteltua vieraspelaajia tutustumaan hienoon kenttäämme sekä Kankaisten palveluihin. Kummatkin tavoitteet saavutettiin, sillä kentällä pelaamassa oli paljon vieraspelaajia ja rangelle sekä tutustumiskierroksille uskaltautui useita innokkaita golffarin alkuja! Toimitusjohtajamme sanoin: ''Tavoitteena oli, että parkkipaikka saadaan täyteen ja se tavoite täyttyi!''.

Päivä sai paljon kiitosta niin omilta pelaajilta kuin vierailijoiltakin. Erityisesti rento ilmapiiri sekä monipuolinen ohjelma sai hyvää palautetta. Rangelta löytyi sekä Wilson Staffin että Cobran demot, 365golfin pituuslyöntikilpailu sekä GeoGolfin uusi tarkkuuslyöntipeli. Sellaisille henkilöille, jotka halusivat ensimmäistä kertaa tulla kokeilemaan golfia, oli järjestetty rangella opastusta. Kankas kentälle puolestaan pääsi aina tasatunnein ja puolelta opastetulle kierrokselle kokeilemaan golfia myös sellaiset, joilta ei vielä Green Cardia löytynyt. Erityisesti tästä saatiin kiitosta! Hienoa että ihmiset uskalsivat lähteä kokeilemaan!

Harjoitusgriinillä oli LähiTapiolan pitämä puttikilpailu, jossa pyrittiin upottamaan mahdollisimman monta puttia peräkkäin eri etäisyyksiltä. Aika monella putteri kävi näin toukokuun alussa jo todella kuumana ja putit upposivat hyvällä prosentilla! Parkkipaikan vieressä oli Puistogolfista tuttu jättidartstaulu. Musiikki soi harjoitusalueella koko päivän ja ihmiset näyttivät viihtyvän.

Lauantaina pelattiin koko päivän mittaisena kisana Avoimet ovet Open, jonka voittajaksi selvisivät hienoilla suorituksilla seuraavat henkilöt:

Kartano: Koskinen Ville (ReG) 19 pb pistettä

Puisto: Lehto Kimmo (KGM) 20pb pistettä

Kankas: Ahokas Tero (KGM) 20pb pistettä

Avoimien ovien päivän kruunasi Pekka Arasolan Kankas 9:llä tekemä Hole In One illalla!

Onnittelut voittajille sekä tuoreelle Hole In One Club -jäsenelle!

Kiitos kaikille vapaaehtoisille avusta sekä kaikille niille, jotka vinkkasivat päivästä tutuilleen ja olivat mukana päivässä!