Uutiset

Ennätysvuosi 2018 paketissa – Kiitos kaikille!

Kausi 2018 on saatu Kankaisissa päätökseen – ja se olikin kaikkien aikojen golfkausi.

Kankaisissa pelattiin kauden aikana yhteensä ennätykselliset 42.828 kierrosta, joista 18 reiän kierroksia hieman yli 70% ja yhdeksän reiän kierroksia hieman vajaa 30%. Seuran omat jäsenet pelasivat kaikista kierroksista 31.694 ja vieraspelaajat 11.134. Jäsenistön peliaktiivisuus oli kutakuinkin entisellä tasolla, mutta vieraspelaajien määrässä tapahtui merkittävä, yli 40%:n kasvu.

Kauden loppuvaiheessa Kankaisten Golfpuiston johdossa aloittanut Timo Tuominen on kauden pelaajamääriin tyytyväinen: ”syksyllä 2017 valmistuneen kenttälaajennuksen myötä pelaamiseen saatiin lisäkapasiteettia, kun kulloinkin käytössä olleen 18 reiän lisäksi tarjolla oli myös yhdeksän reiän kenttä. 

Ja kun kenttäkombinaatioita vaihdeltiin muutaman viikon välein sai jäsenistökin pelata kauden aikana käytännössä kolmea erilaista 18 reiän kenttää. Oli selvää, että uusille ”kierroslukemille” pitikin päästä kun käytössä oli yhdeksän reikää enemmän. Itse asiassa yhdeksää reikää pelattiin ehkä jopa enemmän, mitä itse olisin ajatellut.”, pohtii toimitusjohtaja kokousvalmisteluiden lomassa.

Kaudelle 2019 ei Kankaisissa ole vielä asetettu tarkkoja tavoitteita, mutta tulevaisuuteen katsotaan positiivisin ajatuksin: ”Pelaajamäärät ovat jo nyt hyvällä tasolla, mutta kyllä niissä vielä kasvun varaakin on. Ei kenttä mitenkään erityisen täynnä ole vielä ollut. 18 reikäisellä kentällä on parhaimmillaan pelattu yli 37.000 kierrosta, joten sielläkin on tilaa, vaikka suurin kasvupotentiaali on yhdeksän reiän pelaamisessa. Yhtiökokouksen hyväksymä klubitalon laajennus ja remontti auttaa meitä jatkossa palvelemaan pelaajia entistä paremmin, joka varmasti pitää kiinnostuksen kenttäämme kohtaan korkealla.”, näkee Tuominen.

Maskussa tehdään talven aikana muutakin kuin rakennetaan klubitaloa. Jo aiemmin on informoitu jokaiselle ”ysille” toteutettavista oransseista lyöntipaikoista, joilta pelattaessa kenttien pituudet asettuvat 1750-1850 metrin väliin. Lisäksi on päätetty mm. Kartano 3. reiän uuden lyöntipaikan rakentamisesta ja koko kenttäalueen opasteiden uusimisesta. Myös vuokra-autokantaa on tarkoitus päivittää ja kasvattaa.

Kyllä meillä on kova tahtotila kehittää palvelukokonaisuutta entisestään. Palautetta on tullut, sitä kuunnellaan ja sen perusteella tehdään tarvittavia johtopäätöksiä ja toimenpiteitä. Pyritään tekemään niin omien kuin vieraspelaajien pelikokemuksesta mahdollisimman miellyttävä, pelitasosta riippumatta. Tärkein asia siinä on luonnollisesti itse kenttä ja erityisesti pelialueet, mutta kyllä siihen vaikuttavat merkittävästi myös mm. kentän yleisilme, klubitalon ja sen ympäristön siisteys, pelinopeus, opasteet, asioiden sujuvuus jne. Näissä kaikissa ja monissa muissakin asioissa pyrimme olemaan jatkossa entistä parempia.”, visioi Tuominen Kankaisten tulevaisuutta ja kiittää samalla kaikkia Maskussa kaudella 2018 pelanneita.

Kiitos pelaajille, kiitos luottamusjohdolle ja vapaaehtoisille, kiitos henkilökunnalle. Tehdään talvella töitä, jotta ensi kausi olisi taas kerran ennätyksellinen.