Uutiset

Esittelyssä kauden 2019 Caddiemasterit

Caddiemasterin toimistossa jatkaa kesällä tuttu porukka: Taija, Hanna, Joonas, Samuli ja Miikka. Lisäksi Caddiemasterkaartimme saa erittäin kovan vahvistuksen, kun Vartiaisen Oona palaa takaisin Kankaisiin.

Tämä energinen porukka, joka tuntee niin kentän, Nexgolfin kuin asiakaskunnankin miltei läpikotaisin, odottaa innokkaana tulevaa kautta. On mahtavaa nähdä vanhoja tuttuja ja toivottavasti myös paljon uusia kasvoja, kun kentällemme vihdoin mahtuu enemmän pelaajia. Tietenkin vieläkin kannattaa varata ajoissa ajat, jotta varmasti saa mieluisan lähtöajan.

Kaikki ensi kesän ’cädärimme’ ovat myös itse innokkaita golffareita. Yhteensä Samuli, Hanna, Joonas, Miikka sekä Taija takoivat viime kesänä Kankaisissa 143 kierrosta! Se, että pelaa itsekin golfia on toki etu myös Caddiemasterin työssä, sillä ymmärrämme paremmin golffareita, lajin erikoissanastoa sekä asiakkaidemme toiveita ja pyrimme täyttämään ne parhaalla mahdollisella tavalla.

Odotan myös itse tulevaa kautta. On erittäin mielenkiintoista nähdä miten saadaan yhdessä kehitettyä toimintaa. Itseltäni löytyy nyt viiden kesän kokemus Caddiemasterina toimimisesta Kankaisissa. Tänä kesänä toimin Head Caddiemasterin roolissa. Nyt on paljon hyviä uudistuksia meneillään monella eri saralla, aina klubitalon remontista lähtien. Toivon, että mahdollisimman moni pelaaja ymmärtäisi kuinka lähellä Turkua kenttämme on ja että tarjolla tosiaan on kolme täysimittaista ysiä. Haluan myös muistuttaa, että kenttäkombinaatiot vaihtelevat säännöllisesti, joten koko kesää ei tarvitse pelata samaa kenttäyhdistelmää. Kaiken kaikkiaan meillä on tosi palvelualtis ja asiantunteva cädäriporukka kasassa. Meiltä voi aina tulla kysymään, jos jokin askarruttaa mieltä! Pian nähdään!

–Taija, Head Caddiemaster