Uutiset

Kankaisten Golf ehdolla vuoden golfseuraksi Suomessa

Kankaisten Golf ehdolla vuoden golfseuraksi Suomessa

Maskussa toimiva Kankaisten Golf ry on ehdolla vuoden golfseuraksi Suomessa. Kankaisten Golfin lisäksi ehdolla ovat Espoon Ringside Golf ja oululainen Virpiniemi Golf. Vuoden golfseura julkistetaan lauantaina 16.3. Helsingissä pidettävässä Golfgaalassa.

Kankaisten Golfin puheenjohtaja Timo Vainio on ehdokkuudesta samalla erittäin tyytyväinen, mutta myös hieman yllättynyt. ”No tulihan tämä ehdokkuus pienoisena yllätyksenä, mutta toisaalta onhan meidän toiminta kehittynyt vuosittain ja jäsenmääräkin on joka vuosi ollut kasvussa. Vaikka valinta ei kohdalle osuisikaan, niin ehdokkuuskin on hieno osoitus siitä, että liitto arvostaa meidän tekemää työtä. Ensisijaisesti kiitos ja kunnia tästä kuuluu niille vapaaehtoisille, jotka ovat antaneet panoksensa seuratoimintaan ja sen kehittämiseen. Meidän kohdalla kiitosta tulee jakaa myös kenttäyhtiölle, joka on viime vuosina tehnyt rohkeita investointipäätöksiä kentän ja muiden olosuhteiden parantamiseksi. Laadukas ja hyväkuntoinen kenttä oheispalveluineen on hyvän golfseuratoiminnan elinehto.”, taustoittaa tyytyväinen puheenjohtaja.

Loppukesästä Kankaisten Golfin toiminnanjohtajana aloittanut Timo Tuominen on seuran puheenjohtajan kanssa samoilla linjoilla, mutta haluaa myös muistuttaa, ettei seurassa ole jääty lepäämään laakereille. ”Mahtava juttuhan tämä on ja tulee hienoon paikkaan, kun seura täyttää tänä vuonna 30. Täällä on tehty pitkään hyvää työtä ja niin on tarkoitus tehdä jatkossakin. Meillä on juuri aloitettu kenttäyhtiön ja seuran yhteinen strategiatyö, jotta olemme myös tulevaisuudessa toimialan kärkijoukoissa. Tämän vuoden toiminnan kehittämisen painopistealueiksi olemme määrittäneet mm. junioritoiminnan, kilpailutoiminnan sekä viestinnän ja markkinoinnin. Toivotamme myös kaikki golfista kiinnostuneet erittäin lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan lajiin ja meidän toimintaan.”, toteaa Tuominen. Kankaisten Golf ry on 1452 jäsenellään Maskun suurin urheiluseura, joka pitää kotikenttänään Kankaisten Golfpuistoa.

Kankaisten Golfpuisto on Varsinais-Suomen suurin golfkeskus, joka sijaitsee 8-tien varrella Raision ja Maskun rajalla vain 15 minuutin matkan päästä Turun keskustasta. Kankaisten 27-reikäisellä kentällä pelattiin vuonna 2018 ennätykselliset 42828 kierrosta.

Lisätietoja:

Timo Tuominen

toiminnanjohtaja

0400 509904

Timo Vainio

puheenjohtaja

0400 727987