Uutiset

Käytännön vinkkejä kauden alkuun!

Kausi käyntiin!

Kankas on nyt avattu ja ensimmäiset lyönnit lyöty ja kierrokset kierretty!

18 reiän kenttä Kartano + Kankas avataan pelattavaksi perjantaina 26.4. klo 10:00. Ajanvaraus 18 reiälle avataan 23.4. tiistaina kello 12:00. 

Alle on kerätty muutamia ohjeistuksia alkavaa kautta varten.

Palvelut
Kaikki palvelut klubitalolla toimivat normaalisti tästä päivästä alkaen. Suihku- ja pukuhuonetiloihin pääsee ovikoodilla, jonka saa caddiemasterin toimistosta. 

Range
Rangelle on tullut uutena lisänä Callock -palvelu, jonka kautta rangepalloja pystyy ostamaan joko puhelimen QR-koodin avulla tai suoraan soittamalla Callockin ohjeessa olevaan numeroon. Rangenappeja saa ladattua normaalisti caddiemasterin toimistossa.

Rangen lyöntimatoille on tuotu kumitutteja. Huomioittehan, että kumitiit ovat kenttäyhtiön omaisuutta, eikä niitä kuulu viedä pois rangelta. Pidetään siis tutit siellä, jotta mahdollisimman moni saisi iloa niistä.

Muuta huomioitavaa

Töitä ja pitkiä päiviä on tehty paljon, jotta saatiin kaikki palvelut toimimaan normaalisti. Remontin tiukan aikataulun vuoksi kaikki ei kuitenkaan ole vielä aivan valmista. Pyrimme siihen, että remonttityöt viimeistelyineen olisivat valmiita viimeistään toukokuun alussa.

Myös pelialueella saattaa olla vielä työkoneiden jälkiä sekä risuja. Toivomme siis jäsenistöltämme vielä kärsivällisyyttä, sillä kyllä tästä hyvä tulee.

Mikäli olet herkkä kemikaaleille / helposti allerginen, niin huomioithan että pallonpesukoneisiin on laitettu vähän lasinpesunestettä jäätymisen estämiseksi.

Tervetuloa pelaamaan!