Uutiset

Kenttä avataan 19.4. !

Kausi 2019 käynnistyy Kankaisissa perjantaina 19.4. klo 10.00 kun ns. vanha takaysi, eli Kankas avataan pelattavaksi.

Ajanvaraus aukeaa keskiviikkona 17.4. klo 10.00. Kenttä on avoinna pääsiäisenä joka päivä klo 10.00-18.00 lähdöillä. Muina aikoina pelaaminen on kielletty. Klubitalo ja klubiravintola palvelee asiakkaita jokaisena pääsiäisen päivänä klo 09.30-18.00 välisenä aikana. Golfautojen käyttö on toistaiseksi kielletty. Greenfee 9r on 25 €.

Ennen kauden avauslyöntejä suoritetaan klubitalolla seuran lippujen nosto klo 09.45. Lippuja ovat nostamassa kenttäyhtiön puheenjohtaja Antti Eeva sekä seuran kapteeni Raimo Miettinen ja puheenjohtaja Timo Vainio.

Kenttämestari Sami Lahden mukaan kevät on ollut yöpakkasten johdosta hieman haasteellinen, mutta nyt sääennusteet näyttävät hyvältä ja kenttä saadaan auki suunnitelmien mukaisesti pääsiäiseksi. ”Toki olisi ollut hienoa, jos olisimme saaneet heti 18 reikää pelattavaksi, mutta päätimme nyt vielä säästellä uusia väyliä ainakin viikon. Tavoitteena on avata vähintään 18 reikää 26.4., mutta siinä pidetään vielä pieni säävaraus.”, toteaa kiireinen kenttämestari. Harjoitusviheriö avataan puttitreenejä varten torstaina iltapäivällä.

Toimitusjohtaja Timo Tuominen kertoo, että klubitalon remontissa on käynnissä uudistuneiden sisätilojen ja terassialueen viimeistelytyöt. ”Vielä ei ole täyttä varmuutta siitä, saadaanko pukuhuoneet, saunat ja suihkut käyttökuntoon pääsiäiseksi, mutta muut palvelut toimivat joka tapauksessa normaalisti. Edelleen pyritään siihen, että saunomaankin pääsiäisenä päästään, mutta se ei ole ns. omissa käsissä. Piha-alueen viimeistely toteutetaan myöhemmin, Uskoisin, että talven aikana tehdyt muutokset klubitalolla kelpaavat kaikille.”

Toimistopalvelut pyritään avaamaan klubitalolla torstain aikana, mutta kuitenkin viimeistään perjantaina. Esimerkiksi emme pysty lataamaan rangenappeja ennen kuin olemme siirtäneet toimiston klubitalolle.

Kauden ensimmäinen kilpailu, eli Kapteenin Kierros pelataan ennakkotiedoista poiketen vasta lauantaina 4.5. Tämän johdosta Kaluste Heinoset Lippukilpailu siirretään pelattavaksi lauantaina 11.5. Kapteenin Kierros siirretään jo tässä vaiheessa, jotta kilpailu päästään varmuudella pelaamaan suunnitelmien mukaisesti kolmella ysillä, koko kentällä.