Uutiset

Kilpailukiertueilla KGM-edustusta viikonloppuna!

Kilpagolf kausi käynnistyy

Kotimaan kansallinen kilpagolfkausi starttaa toden teolla nyt viikonloppuna, kun niin junioritytöt ja -pojat sekä naiset ja miehet aloittavat kilpailukiertueensa ympäri eteläistä Suomea.

Junnut sunnuntaina Paraisilla

Paraisilla Archipelagia Golfissa pelataan sunnuntaina 5.5. Junior Challenge Tourin ensimmäinen osakilpailu. Paraisilla kautensa avaavat Venla Nerg, Matti Sankari ja Antti Jaakola. Lähtöajat ja livescoringin löydät täältä, lähtöajat & tulokset ArGC / JCT 1.

Lisätietoja kiertueesta, Junior Challenge Tour.

Finnish Tour Nordcenterissä

Finnish Tourilla nähtiin myös KGM-väriä, kun Johan Söderholm on mukana kiertueen avauksessa Nordcenterissä. Melkoisen raikkaassa kelissä pelattu avauskierros sujui tulokseen 86 lyöntiä jolla heltiää ensimmäisen päivän jälkeen sija T79. Kilpailu pelataan kolme kierroksisena. 

Lähtöajat ja livescoringin löydät täältä, lähtöajat & tulokset Finnish Tour Opening Nordcenter G&CC

Midit Meri-Teijolla ja Vuosaaressa

Mid naisten ensimmäinen osakilpailu pelataan Meri-Teijo Golfissa, Salon Perniössä. Osakilpailuun lähtee viivalle toiseen Mid Tour starttiinsa valmistautuva Mirva Laaksonen. Lähtöajat ja livescoringin löydät täältä, lähtöajat & tulokset MTG / MID Tour Naiset 1.

Mid miehissä osallistujia on viisi, kun kenttämestari Sami Lahti, Petri Ahokas, hallitseva seuranmestari Oskari Mertanen, Pro Marko Kallinen ja Tomi-Matti Heino lähtevät kisailemaan Vuosaari links-henkiselle kentälle. Lähtöajat ja livescoringin löydät täältä, lähtöajat & tulokset MID Tour Miehet 1.

Lisätietoa kiertueesta, Mid Tour.