Uutiset

Pelaaminen toukokuun alkuviikkoina

Nyt on puolitoista viikkoa pelejä takana hienoissa kevätkeleissä. Pääsiäisenä pelattiin Kankasta ja nyt perjantaista alkaen on päästy pelaamaan 18 reikää eli Kartano + Kankas yhdistelmää. Etenkin Kartanon kunto on saanut paljon positiivista palautetta pelaajilta!

Vappuviikko jatketaan samalla 18 reiän yhdistelmällä eli Kartano + Kankas. Ma-pe aamuisin on mahdollista mennä pelaamaan ’takaysiä’ eli Kankasta kello 09:00-10:30 välisenä aikana. Aamuysille lähtöajan voit varata tuttuun tapaan Nexgolfin kautta. Seuraavan viikon aamuysin mahdollisuudesta ilmoitetaan perjantaina 3.5.

Seuraavaksi muutamia käytännön muistutuksia lähiviikoista:

Vappuaattona klubi ja ajanvaraus suljetaan poikkeuksellisesti jo 18:00, sillä oletamme että kaikki ovat kuitenkin juhlistamassa tätä kuuluisaa työväen juhlapäivää!

Viikonloppuna (4.5. alkaen) avataan pelattavaksi kaikki yhdeksän reiän kentät. Heti kun Kapteenin kierros saadaan pelattua, niin innokkaimmat pääsevät testaamaan myös Puiston kevätkuntoa. 18 reiän kenttänä toimii viikonloppuna Kartano + Kankas, ja 9-reiän kenttänä Puisto.

Maanantaina 6.5. Kankas suljetaan arkipäiviksi kentän huoltotöiden vuoksi. Viikolla 19 pelattava 18 reiän yhdistelmä on Kartano + Puisto. Kankas avataan lauantaina 11.5. ysinä pelattavaksi. 

Ajankohtaiset pelattavat kenttäyhdistelmät näetkin verkkosivuilta ja aina myös caddiemasterin tiskiltä!

Yhteenvetona:

Viikko 18

18 reikää: Kartano + Kankas

Ma-pe aamuysi 9:00-10:30 Kankas

La-su 9 reikää: Puisto

Viikko 19

18 reikää: Kartano + Puisto

Ma-pe Kankas suljettu

La-su 9 reikää: Kankas

Tervetuloa pelaamaan!