Uutiset

Strategiatyöryhmä valittu ja strategiatyö käynnistynyt

Kankaisten Golfpuisto Oy:n ja Kankaisten Golf ry:n strategiatyö on käynnistynyt strategiatyöryhmän valinnalla. Työryhmälle on annettu tehtäväksi laatia yhteinen strategia koko Kankaisten golfyhteisölle seuraavalle kymmenelle vuodelle. Työryhmän puheenjohtajaksi on valittu mm. seuran puheenjohtajana ja yhtiön hallituksen jäsenenä aiemmin toiminut Tarja Nuotio. Kahdeksan jäsenisen työryhmän muut jäsenet ovat Timo Tuominen (toimitus- ja toiminnanjohtaja), Sami Lahti (kenttämestari), Lauri Leppänen (ry:n hallituksen edustaja), Pirkko Rasi (Oy:n hallituksen edustaja), Oona Stranius, Raimo Ylivakeri ja Kimmo Lehto.

Strategiatyön eteneminen

Strategiatyö on käynnistynyt nykytilan analysoinnilla, johon osallistuvat työryhmän lisäksi henkilöstö ja molemmat hallitukset. Työryhmä kokoontuu kevättalven aikana 2-3 kertaa ja huhtikuussa strategiatyössä kuullaan seuran jäseniä sekä yhtiön osakkaita jäsen- ja osakaskyselyllä. Kesän aikana puretaan saadut vastaukset ja laaditaan strategian ensimmäinen versio, johon annetaan elo-syyskuussa kommentointimahdollisuus myös jäsenille ja osakkaille.

Lopulliseen muotoon strategia saatetaan syksyn aikana, jotta se voidaan hyväksyä syksyn yhtiökokouksessa ja seuran kokouksessa alkuvuodesta 2020. Uuden strategian mukainen toiminta käynnistetään vuoden 2020 alusta.

Työryhmää voidaan vielä työskentelyn alkuvaiheessa täydentää 1-2 henkilöllä. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä työryhmän puheenjohtaja Tarja Nuotioon (tarja.nuotio@varsinais-suomi.fi) tai Timo Tuomiseen (timo.tuominen@kgm.fi, puh. 0400 509904).