Kapteeni

Mikä on kapteeni?

Kapteeni toiminnallaan ja esimerkillään luo seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä. Kapteenin keskeinen tehtävä on vaalia ja luoda seuraan tärkeää ns. ”me henkeä”. Kapteenin vastuulla on seurassa myös golfin sääntöjen ja hyvän golfkäytöksen, etiketin noudattaminen.

Kapteenin ajankohtaiset terveiset voit lukea täältä, lue lisää. 

Kapteenin toimenkuva Kankaisten Golfissa

Seurassamme kapteenin vastuualueena on kehittää ja ylläpitää seuran toimintaa ja henkeä. Kapteeni toimii myös uusien jäsenien tukena sekä aktiivijäsenien äänenä seuran hallituksessa. Häneen saa siis olla yhteydessä kaikkiin pelaamiseen ja toimintaan liittyvien asioiden tiimoilta.

Viihtyvyys koostuu monista pienistä osasista, joihin kapteeni voi tehokkaasti vaikuttaa. Kapteeni vastaa siitä, että kaikki pelaajat noudattavat turvallista, toiset pelaajat huomioon ottavaa ja kenttää säästävää pelitapaa. Golfin sääntöjen, pukeutumisohjeiden ja pelinopeuden noudattaminen ovat myös kapteenin vastuulla. 

Kapteeni tukee ja aktivoi seuran eri jäsenryhmiin toimintaansa kohdistavia toimikuntia. Kapteenilla on velvollisuus puuttua kaikkiin sääntö- ja etikettirikkeisiin omalla kentällään ja oman seuran jäsenten rikkeisiin muiden seurojen kentillä. Kapteeni voi rikkeen tapahduttua annetun toimivallan puitteissa:

• neuvoa ja opastaa pelaajaa
• antaa tarvittaessa huomautuksen
• antaa tarvittaessa määräaikaisen peli-, oleskelu- tai kilpailukiellon
• äärimmäisessä tapauksessa voi ehdottaa hallitukselle jäsenen erottamista seuran jäsenyydestä.

Kapteeni toimii myös joukkueenjohtajana seuraotteluissa. Kapteeni nimeää joukkueen yhteistyössä kilpailutoimikunnan kanssa. Kapteenin tehtäviin kuuluu luoda yhteyksiä naapuriseuroihin kilpailullisen tai muun yhteistoiminnan käynnistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Lisäksi kapteeni edustaa seuraa ja ylläpitää golfseurojen välisiä suhteita ja yhteyksiä ympäri vuoden.

Kapteenin yhteystiedot

Timo Anttonen

Anttonen Timo

Kapteeni, Aktivointitoimikunta

0414374170
kapteeni@kgm.fi