Kilpailu- ja tasoitustoimikunta

KGM 30v iltajuhla

''It took 30 years to get this awesome!''

Kankaisten Golf Ry:n ja Kankaisten Golfpuiston historia alkaa vuodesta 1989, jolloin perustettiin Raision Golfseura Ry. Perusajatus seuran synnyssä oli aikaan saada aluksi Raisioon ja myöhemmin Länsi–Turun alueelle oma golfkenttä ja yhteisö, joka tarjoaa miellyttävän ympäristön pelata golfia. Perusarvoina olivat tuolloin ystävällisyys, perhegolfin ja junioritoiminnan edistäminen sekä yleensäkin golfiin liittyvän korkean statuksen poistaminen. Voisi sanoa jopa lajin kansanomaistaminen. Voidaankin todeta, että silloiset 80-luvun loppupuolen ''haaveet'' ovat kolmenkymmenen vuoden aikana käyneet todeksi. Tänä vuonna seuramme jäsenmäärä on ylittänyt ensimmäisen kerran 1500 jäsenen rajan kun jäsenmäärä oli elokuun lopussa 1532.

Pitkälle ollaan tultu ja nyt on aika nostaa malja 30-vuotiaalle seurallemme. Kankaisten Golf toivottaa lämpimästi tervetulleeksi KGM 30v iltajuhlaan lauantaina 16.11.2019 klo 18:00. Iltajuhlaa vietetään Turussa ravintola Suomalaisella Pohjalla. Laita siis juhlavaatteet päälle, ota avec mukaan ja tulkaa nostamaan malja Kankaisten Golfille.

Luvassa on kolmen ruokalajin illallinen, livemusiikkia, kauden parhaiden palkitsemista ja paljon muuta. Illalliskortin hinta on 69€ / hlö. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös seuran ulkopuoliset avecit. Tapahtuman pukukoodi on puku. Tapahtuman ikäraja on 18-vuotta.

Juhlien ilmoittautumiseen pääset tästä.

Tervetuloa!