Kilpailu- ja tasoitustoimikunta

MID Tour joukkue SM kisat käynnissä!

MID Tour joukkue SM kisojen ensimmäinen kierros starttasi käyntiin aamulla. Etuysillä pelaajia haastoi erittäin syksyinen keli, tihkusateen ja tuulen kera. Toiselle kierrokselle on luvattu onneksi parempaa keliä. Yleisesti ottaen kenttä on erinomaisessa pelikunnossa. Sateet ovat tehneet viheriöistä vastaanottavaiset ja myöhäiseen ajankohtaan nähden viheriöt ovat uskomattoman liukkaat.

Tuloksiin pääset tästä.

Vapaaehtoisia Kankaisten Golfin jäseniä saatiin avustamaan niin senioreista, kilpailutoimikunnasta, kuin valmennustoimikunnastakin. Kolmattakymmentä seura-aktiivia toimi tulospalvelussa, forecaddieina (Kartano 1., Kartano 9., ja Puisto 2. sekä  starttereina Kartano 1. ja Puisto 1. väylillä. Startterit kertoivat pelaajien olleen sumuisesta kelistä huolimatta yllättävän positiivisella tuulella. Odotukset ovat korkealla kaikilla joukkueilla. Oli mielenkiintoista toimia startterina, ja nähdä miten etenkin Kartano 1. väylällä pelaajien pelistrategiat vaihtelivat. Jos kenttää ei tunne, näyttää väylä erittäin kapealta valkoisten tiiboksista. Suosituin pelistrategia tälle väylälle olikin ottaa pitkä rautamaila käteen ja fiksulla pelillä lennättää pallo n. 150 metrin mittamerkkien tasalle.

Parhaan tuloksen ensimmäisellä kierroksella pelasivat Kymen Golfin Paavola & Tainio tuloksella -6. Kankaisten Sami ja Marko olivat ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla kuudennella sijalla tuloksella -2. Petri ja Brett pelasivat par tulokseen (71) ensimmäisen kierroksen. 

Sateisen sään vuoksi ensimmäinen kierros oli hieman odotettua hitaampi ja tämän vuoksi 2. kierroksen lähdöt saatiin liikkeelle hieman myöhässä, jotta jokainen lähtö sai pitää 30 minuutin huoltotauon. Toinen kierros pelataan foursomea, joka on haastavampi pelimuoto kuin ensimmäisen kierroksen best ball. Aamun pelimuodossa pystyi ottamaan enemmän riskejä, mutta nyt aamukierrokseen nähden pelaajilla on enemmän paineita: jokaisen lyönnin on onnistuttava ja välillä pelimuoto voi käydä myös henkisesti raskaaksi, jos omia virheitään ei pääse paikkaamaan. Myös puttaaminen on haastavampaa, kun kukin pelaaja pääsee puttaamaan vain joka toisen putin.

Iltapäivän kierroksella Kankaisten miehistä yhdessä pelaavat Sami ja Marko sekä Brett ja Oskari.