Valmennustoimikunta

Talviharjoittelukausi alkaa viikolla 45, ilmoittaudu mukaan!

Talviharjoittelu järjestetään tänäkin vuonna Leaf Areenan golfhallissa. Vuorot ovat torstaisin, alkaen viikolla 45 ja jatkuvat ainakin maaliskuun loppuun.

Jäsenistön toiveita on kuunneltu ja tarjolla on sekä pelkkiä mattovuokria että opetuksen sisältäviä vuoroja. Valitse itsellesi sopiva harjoitteluaika viimeistään tiistaihin 15.10. mennessä. Mikäli jollekin vuorolle ei tule riittävästi osallistujia, kyseinen vuoro perutaan ja ilmoittautuneille pyritään löytämään korvaava vuoro. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja talviharjoittelu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen erikseen. Kannattaa olla nopea, sillä mattoja on tarjolla rajoitettu määrä ja parhaat ajat tunnetusti menevät nopeasti.

Talven 2019-2020 harjoitteluvuorot torstaisin, alkaen viikko 45.

Klo 16-17 Seniorit 110 €

Tarkoitettu ensisijaisesti senioripelaajille. Ei sisällä opetusta. Vuorolle osallistuvat voivat sopia yksilö- ja/tai ryhmäopetuksesta suoraan pron kanssa.

Klo 17-18 Avoin vuoro 110 €

Avoin kaikille halukkaille. Ei sisällä opetusta. Vuorolle osallistuvat voivat sopia yksilö- ja/tai ryhmäopetuksesta suoraan pron kanssa.

Klo 18-19 Juniorit 200 €

Seuran junioripelaajille tarkoitettu vuoro. Sisältää Marko Kallisen ryhmäopetuksen koko talveksi kaikille osallistujille.

Klo 19-20 Valmennustoimikunta 220 €

Tarkoitettu ensisijaisesti pelaajille, jotka osallistuvat aktiivisesti myös kilpailutoimintaan. Sisältää Oona Vartiaisen pienryhmäopetuksen joka toinen viikko.

Klo 20-21 Avoin vuoro 110 €

Avoin kaikille halukkaille. Ei sisällä opetusta. Vuorolle osallistuvat voivat sopia yksilö- ja/tai ryhmäopetuksesta suoraan pron kanssa.

Ilmoittautumaan pääset tästä.