Avoimet kesätyöpaikat

Kankaisten Golf etsii joukkoonsa iloisia ja ahkeria kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä kentänhoidon ja asiakaspalvelun parissa. Arvojamme ovat mm. avoimuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus, ensiluokkainen asiakaspalvelu ja jatkuva kehitys. Mikäli haluat nauttia kesätöistä hyvässä porukassa, niin katso löytyykö meiltä sinulle sopivaa kesätyötä ja ole yhteydessä.

Caddiemaster

Kokenut caddiemaster-porukkamme etsii joukkoonsa paria vahvistusta hoitamaan asiakaspalvelutehtäviä. Työtehtäviin kuuluu mm. peliaikojen varaukset, kassatyöskentely, kilpailuiden tulospalvelu, golftarvikkeiden myynti sekä muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. Jos sinulla on vakiovarusteena iloinen asiakaspalveluasenne ja omaat myös oma-aloitteisuutta, rohkeutta sekä hyvää tiimihenkeä sovit varmasti joukkoon. Golfin lajituntemus katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää.

Töitä on tarjolla huhtikuusta lokakuuhun erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Työvuoroja on viikossa neljästä kuuteen ja ne ajoittuvat myös iltoihin ja viikonloppuihin. Riippuen caddiemaster-tiimin lopullisesta kokoonpanosta, tarjolla saattaa olla myös osa-aikaista työtä, jota tehdään 1-3 vuoroa viikossa.

Lisätietoja arkisin klo 10-15 välisenä aikana Timo Tuominen 0400 509904. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 2.2.2020 mennessä sähköpostitse timo.tuominen@kgm.fi

Kentänhoitaja

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista kentänhoitoon liittyvistä tehtävistä. Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Eduksi katsotaan B-ajokortti ja aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista töistä, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne työntekoon. Plussaa on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan.

Työsuhteet ovat kestoltaan 3-5 kuukautta, ajoittuen touko-syyskuulle. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville klo 6-14, 37,5h/vko. Sinulla tulee olla valmius työskennellä myös satunnaisesti viikonloppuisin.

Viimeinen hakuaika on 10.2.2020. Rekrytointia hoitaa puolestamme Barona Oy. Lisätietoja löydät täältä: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5e255341bff3d8002168375b/Golfkentanhoitajia-Kankaisten-Golfiin-Maskuun/

Rangenhoitaja

Työtehtäviin kuuluu erilaiset rangen ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten mm. rangepallojen kerääminen, rangen siisteyden ylläpitäminen, roskisten tyhjentäminen jne. Työtä tarjolla koulujen kesäloman ajan, sekä mahdollisesti keväällä ja syksyllä viikonloppuisin. Edellytämme hakijalta 15-vuoden ikää, reipasta asennetta sekä golfin lajituntemusta.

Lisätietoja arkisin klo 8-14 Sami Lahti 040 5469662 tai Noora Kaukinen 040 5398632. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 16.2.2020 mennessä sami.lahti@kgm.fi