Avoimet työpaikat

Hyvälle tyypille tekijän ja toimijan paikka auki!

Toiminnan kehittyessä ja pelaajamäärien kasvaessa, etsimme loppukauden ajaksi vahvistusta toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Mikäli työt kehittyvässä, aktiivisessa ja pirteässä golf-yhteisössä kiinnostaa, nyt on aika myydä itsesi meille. Toimenkuva määräytyy valittavan henkilön mukaan. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet järjestelmällinen ja organisointitaitoinen toimiston tehopakkaus tai idearikas nykyaikaisen viestinnän ja markkinoinnin toteuttaja tai iloinen ja myyntihenkinen ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoaja. Parhaassa tapauksessa kaikkia edellä mainittuja. Alan työkokemusta ei välttämättä tarvita, mutta golfin harrastaminen on aika lailla välttämätöntä, jotta pääset nopeasti käsiksi töihin ja ymmärrät heti mistä puhutaan. Vastuuta saa, kun sitä on valmis ottamaan, ja tukea tarjotaan aina tarvittaessa.

Tarve on pikaisesti, joten työt alkavat heti kun sopiva henkilö on löytynyt. Mielellään viimeistään elokuun alussa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää lokakuun loppuun saakka.

Tässä on vielä strategiamme. Jos olet kanssamme asioista samoilla linjoilla, niin silloin olet mahdollisesti etsimämme hyvä tyyppi.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja lisätiedot:
Timo Tuominen timo.tuominen@kgm.fi tai puhelimitse pe 16.7., ma 19.7. ja ke 21.7. klo 10-12 0400 509 904.