Avoimet työpaikat

20.8.2020, klo 13:30

Hyvälle tyypille tekijän ja toimijan paikka auki!

Seurakoordinaattorimme vaihtaessa maisemaa, meillä on töitä tarjolla. Mikäli työt kehittyvässä, aktiivisessa ja pirteässä golf-yhteisössä kiinnostaa, niin nyt on aika myydä itsesi meille. Emme ihan vielä tiedä mitä työsi tarkalleen ottaen pitää sisällään, sillä toimenkuva määräytyy valittavan henkilön mukaan. Vastuuta saa, kun sitä on valmis ottamaan, mutta tukea tarjotaan aina tarvittaessa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet idearikas nykyaikaisen viestinnän ja markkinoinnin toteuttaja tai järjestelmällinen ja organisointitaitoinen seuratoiminnan pyörittäjä tai iloinen ja myyntihenkinen ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoaja. Parhaassa tapauksessa kaikkia edellä mainittuja. Alan työkokemusta ei välttämättä tarvita, mutta oppimishalua ja oikeaa asennetta sitäkin enemmän. Seuratoiminnan kokemus katsotaan eduksi. Ja koska golfkausi on kesällä, niin pitkistä kesälomista ei kannata haaveilla. Kesällä tehdään töitä ja pelataan golfia, talvella lomaillaan. 

Mikäli olet vapailla markkinoilla, niin työt alkaa nopeastikin, mutta pärjäämme tarvittaessa loppuvuoden nykyiselläkin porukalla. Alkuvuodesta tarvitsemme lisää käsiä toimistoon, joten viimeistään silloin sinun tulisi olla käytettävissä

Tässä on vielä strategiamme. Jos olet kanssamme asioista samoilla linjoilla, niin silloin olet mahdollisesti etsimämme hyvä tyyppi.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveen kera 20.9. mennessä timo.tuominen@kgm.fi.