Kenttä

Kankaisten Golfpuisto Oy:n, Maskuun Kankaisten kartanon entisille maille rakentama 18-reikäinen golfkenttä, valmistui kesällä 2002. Arkkitehti Pekka Sivula on suunnitellut kentän haasteelliseksi kaiken tasoisille pelaajille. Vesiesteet ja bunkkerit lisäävät mäkisten ja kaltevien väylien haasteellisuutta.

Katso kuvia kentältä täältä.

27-reikäinen Golfkenttä

Uusi, 27-reikäinen kenttä otettiin käyttöön 9.9.2017. Lue lisää laajennuksesta täältä.

 

Kankaisten Golfpuisto on kauniin ympäristönsä, hyvän sijaintinsa ja toimivien palveluidensa vuoksi muodostumassa yhdeksi alueen kysytyimmistä golfharrastuspaikoista. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Harjoitusalueet

Puttiviheriöt

Suuri ja monimuotoinen puttiviheriö harjoitteluun löytyy aivan klubitalon edestä. Harjoitusviheriöltä on erittäin lyhyt matka avausteelle.

Chippialue & harjoitusbunkkeri

Harjoitusalue chippeihin ja bunkkerilyönteihin löytyy klubitalolta katsottuna vasemmalta. Erilaisia lähipelilyöntejä on mahdollisuus harjoitella myös rangealueen vasempaan laitaan varatulla lähipelialueella.

Range

Rangella on mahdollisuus lyödä hyvälaatuisia harjoituspalloja matolta sekä nurmelta. Mattolyöntipaikkoja on noin 25. Rangella on myös suojaisa katos jossa on  mahdollisuus harjoitella huonommallakin säällä. Palloautomaatti toimii yhden ja kahden € kolikoilla. Ladattavan rangenapin voit ostaa toimistosta.

Kori (sis. 40palloa) 2 €
Puolikori 1 €
Ladattava rangenappi 8 €
Latausmaksut 2 € / kori tai 50 € / 30 koria

Kankaisten Golf Väyläopas

siirry väyläoppaaseen tästä.