KenttäESITTELY

Maskussa, Kankaisten kartanon maille rakennettu 27 väyläinen golfkenttä, jonka ensimmäiset 18 väylää valmistuivat kesällä 2002.  Vuonna 2017 otettiin käyttöön 9 väylän laajennusosa, jolloin kenttä kasvoi 27 väylän mittaiseksi. 

Kankaisten Golf koostuu kolmesta 9 reiän kentästä KartanoPuisto ja KankasViime vuosina kentän loistava kunto, erityisesti viheriöt ja niiden ympäristö sekä vaihtelevat ja mielenkiintoiset väylät ovat nostaneet tason Kankaisissa korkealle.

Sakke Siltala Puisto 3.

Sijaitsemme Maskussa vain 10 km Turusta länteen vartin ajomatkan päästä 8-tien varrella. 

Käytössäsi olevat kärryt löytyvät parkkipaikan vierestä. Golfautot ovat vuokrattavissa lähtöajanvarauksen yhteydessä tai caddiemasterilta.

Kankaisten Golf on Varsinais-Suomen suurin golfkeskus. Käytössä olevat 27 väylää takaavat monipuolisimmat pelimahdollisuudet sekä sen, että löydät helposti vapaita lähtöaikoja. Pelaat siis ruuhkattomasti huippukuntoisella kentällä. Pelattavat 18-reiän yhdistelmät vaihtelevat parin viikon välein, joten samaa yhdistelmää ei tarvitse pelata koko kesää. Uudistamme ja kehitämme kenttä- ja harjoitusolosuhteita aktiivisesti.

Hyvien liikenneyhteyksien sekä loistavan sijainnin johdosta meille on lyhyt matka niin Turusta kuin sen ympäristöstäkin. 

Keväällä 2019 valmistuneen klubitalon remontin ja keväällä 2021 valmistuneen ravintolauudistuksen jälkeen myös oheispalvelutilamme ovat ensiluokkaiset. Uusituissa saunatiloissa nautit rentouttavista löylyistä ja laajennettu terassialue tarjoaa loistavat puitteet kunnon jälkipeleille.

Tutustu eri yseihin

Kankas sisältää yhdeksän reiän verran komean honkametsän reunustamia kauniita väyliä, upeita vesiesteitä, helppolukuisia viheriöitä ja muutamia paikkoja myös riskinottoon. Kankas on kenttänä selkeä ja siirtymät lyhyitä, näin ollen monen pelaajan suosikki. Kankas on alkuperäisen 18 reiän kentän reitityksen ns. takaysi.

Kartano käynnistyy alkuperäisen 18 reiän kentältä tutulla vanhalla 1. väylällä. Heti kolmosväylällä siirrytään upean mutta vaikean par 3 saattelemana uudelle kenttäosuudelle. Kartano tarjoilee reilusti bunkkereita ja samalla hyviä birdiepaikkoja, kuitenkin muodokkaat ja liukkaat viheriöt haastavat pelaajan reilulla tavalla. 

Puisto avataan pitkällä par 3 väylällä jossa helposti korttiin kirjataan bogey. Kolmosväylällä siirrytään laajennukselle jossa vastaan asettuu lähes 600 metrinen par 5. Puistolla pelataan legendaksi muodostunut ”Kankaisten kutonen” eli väylä seitsemän. Puisto onkin yseistä vaativin, mutta pitää sisällään huikeita maisemia ja laajoja vesiesteitä.