Harjoitusalueet

Kankaisten Golfissa voit harjoitella golfia monipuolisesti ja helposti. Mikä parasta koko klubialue on todella kompakti joten siirtymisiin paikasta toiseen kuluu mahdollisimman vähän aikaa. Tervetuloa harjoittelemaan!

Range

Rangella on mahdollisuus lyödä hyvälaatuisia harjoituspalloja matoilta sekä nurmelta. Mattolyöntipaikkoja on noin 40. Rangella on myös suojaisa katos, jossa on  mahdollisuus harjoitella huonommallakin säällä. 

Kohdeviheriöitä rangella on useita. Etäisyydet kohteisiin ovat noin 55, 95, 125, 150 ja 200 metriä.

Rangen palloautomaatti toimii joko pankkikortin lähimaksulla, CALLOCK-mobiilimaksulla tai ladattavilla rangenapeilla. Yksi korillinen on noin 40 palloa ja se maksaa 3€. Puolikkaat korit ovat mahdollisia ainoastaan rangenapilla, jonka saa hankittua caddiemasterin toimistosta.

Kori (sis. 40palloa)3 €
Puolikori (vain rangenapilla)1,50 €
Ladattava rangenappi8 €
Napin latausmaksut25 € / 10 koria
45 € / 20 koria
60 € / 30 koria
80 € / 50 koria

Huom! Aivan rangen vasemmassa päädyssä on erikseen merkitty alue, joka on tarkoitettu vain opetuskäyttöön.

Chippialue & harjoitusbunkkeriT

Harjoittelusalue chippeihin ja bunkkerilyönteihin löytyy klubitalon etuovelta katsottuna vasemmalta. Erilaisia lähipelilyöntejä on mahdollisuus harjoitella myös rangealueen vasemmassa laidassa sijaitsevalla lähipelialueella, jossa on bunkkeri sekä keinoviheriö lyöntikohteineen. Tästä bunkkerista on mahdollista harjoitella myös pidempiä lyöntejä.

Puttiviheriö

Erittäin suuri ja monimuotoinen puttiviheriö harjoitteluun löytyy aivan klubitalon edestä. Puttiviheriö on kaikkien käytettävissä. Harjoitusviheriöltä on erittäin lyhyt matka kaikkien ysien avaustiille, joten harjoitusviheriölle on helppo poiketa vaikka pikaisesti ennen kierrokselle lähtöä.