Ravintola & terassi

Kankaisten Golfravintola

Kankaisten Golfravintola palvelee Teitä golfkaudella päivittäin. Tarkemmat aukioloajat voit tarkistaa täältä

Lämpimästi tervetuloa aamukahville, lounaalle, pikkusuolaiselle, iltapalalle tai ihan vaan kylmälle juomalle aurinkoiselle terassillemme!

Ravintolassa on tarjolla heti aamusta paikan päällä leivotut pullat ja munkit, suositut lämpimät toastit ja monet muut suolaiset syötävät. Meiltä saat lisäksi kahvit, teet, virvokkeet, siiderit ja runsaan valikoiman erilaisia oluita unohtamatta kohtuuhintaisia pelieväitä.

Lounaspöytä on katettuna arkipäivisin klo 11-15. Viikonloppuisin lounas tarjoillaan joko lautasannoksina tai buffettina klo 11-15. Tarjolla on kotiruoan lisäksi runsas salaattipöytä, talon leipää, vesi ja tietysti kahvit.

Ruokalistaltamme löydät lisäksi sopivaa purtavaa sekä pieneen että isompaan nälkään. Monien burgereiden lisäksi tarjolla on mm. runsaita salaatteja, wokkeja ja grillipihvejä.

Yritysten ja yksityisten tilaisuuksiin räätälöimme tarjoilun toiveiden mukaisesti.

RAVINTOLA AVAA KAUDEN PERJANTAINA 10.4.2020 

Toimimme poikkeusolosuhteista johtuen Take Away-tyylillä, jolloin anniskelutiloihin ei voi jäädä pitämään taukoa. Pyrimme pitämään kuitenkin tarjoilun monipuolisena. Kiinnitämme toiminnassa huomiota erityiseen hygieenisyyteen (käsienpesumahdollisuus). Ravintolatiloissa saatavilla mm. seuraavia tuotteita:

  • Kahvi, tee, kaakao
  • Munkki, pulla, croissant, marjapiirakka 
  • Leivät, toastit, hodarit, lihapiirakka, nakki, makkara
  • Virvokkeet: Limut, Novellet, Gatorade, Vitamin Well, mehut
  • Laaja valikoima oluita, lonkeroita ja siidereitä MUKAAN OSTETTAVAKSI
  • Take Away-keitto (5dl) ja -salaatit.

Toivomme, että maksutapana käytetään maksukortteja lähimaksuominaisuudella.