Pelaaminen Kankaisissa kaudella 2020

Vaihtoehtoja riittää, mutta mikä onkaan paras vaihtoehto juuri sinun pelimäärillesi? Olemme keränneet alle vaihtoehtoja sekä infoa kauden 2020 pelipaketeista. Pohdi siis mihin kategoriaan Kankaisissa kierretyillä pelimäärilläsi kuulut ja mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinulle.

Niin kuin hyvin tiedät, Varsinais-Suomen suurin ja vilkkain golfkeskus Kankaisten Golf tarjoaa loistavat puitteet golfin pelaamiseen. 

Kenttämme kunto ja kolme täysimittaista ysiä ovat saaneet vuolaita kehuja niin omilta jäseniltä, osakkailta kuin myös vieraspelaajilta. Ja klubitalon uusitut tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet myös asianmukaisiin jälkipeleihin.

Ja onhan meille myös nopeaa ja vaivatonta tulla. Nelikaistainen tie tulee lähes portille saakka, niin aikaa säästyy itse pelaamiseen tai vaikka harjoitteluun.

10-kortti tai 20-kortti

Sarjakortti on oiva valinta, jos pelaat kohtuullisen paljon, mutta et kuitenkaan vietä kaikkea vapaa-aikaasi golfkentällä. Sopii myös golffarille, jolla on esimerkiksi pelioikeus muualla ja joka haluaa vaihtelua kesän pelaamiseen. Kortteja löytyy niin 18 reiän kuin myös 9 reiän kentälle, mikäli tuntuu siltä ettei aika yleensä riitä 18 reiän kierrosten pelaamiseen. Huomioithan kuitenkin, että 9 reiän korttia ei voi käyttää 18 reiän kentälle. Kenttäkombinaatiot vaihtelevat parin viikon välein, joten sitä vaaraa ei ole, että ”joutuisit” koko kesän pelaamaan samaa kenttää.

Aikuisten 10-kortin kierroshinnaksi 18 reiälle jää 39,90€ ja 9 reiälle 19,90€.

Rajaton pelioikeus

Jos kierroksia kuitenkin kertyy enemmän kuin 20, on rajaton pelioikeus edullisempi vaihtoehto. Rajattoman pelioikeuden hinnalla saat nimensä mukaisesti pelata niin paljon kuin vain jaksat. Kankaisten ehdottomana etuna on 27 reikäinen kenttä, joka takaa monipuoliset pelit sekä sen, että aina mahtuu pelaamaan. Mielekkyyttä pelaamiseen tuo kenttäyhdistelmien säännöllinen vaihtelu.

Kauden 2020 vapaan pelioikeuden hinta on 890€.

Osake

Jos pelaat paljon, on järkevin ratkaisu kuitenkin osake. Kankaisissa osakas on ykkönen. Yhtiön selkeä tahtotila on, että osakkeella pelaaminen on ehdottomasti paras ja edullisin vaihtoehto pelata golfia Kankaisissa. Taloutemme on kunnossa ja merkittävimmät investoinnit (kenttälaajennus ja klubitalon remontti) ovat valmistuneet. Pidämme yllä jatkuvaa kehitystä, jotta osakkaat saavat jatkossakin pelata olosuhteiltaan ja viimestelyltään huippukuntoisella kentällä.

Osakkeen hoitovastike kaudella 2020 on 680 €. Kauden 2021 osalta hoitovastikkeen määrää ei ole vielä päätetty, mutta korotuspaineita ei ole.  Tällä rahalla pelaat rajattomasti golfia koko kauden.

Lisäksi osakkaalla on myös muita merkittäviä etuja (katso osakkaan edut tästä).

Pelioikeuksien varaukset ja lisätietoja:
Kaisa Hanski
Palvelupäällikkö
kaisa.hanski@kgm.fi
044 5431 200

Lisätietoja Kankaisten Golfin osakkeista:

Timo Tuominen
Toimitusjohtaja
 timo.tuominen@kgm.fi
0400 509 904