Pelaaminen Kankaisissa kaudella 2020

Kankaisten Golfin pelihinnasto ja eri pelaamisvaihtoehdot kaudelle 2020 on julkaistu. Katso hinnasto tästä. Vaihtoehtoja riittää, mutta mikä onkaan paras vaihtoehto juuri sinun pelimäärillesi? Olemme keränneet alle vaihtoehtoja sekä infoa ensi kauden pelipaketeista. Pohdi siis mihin kategoriaan Kankaisissa kierretyillä pelimäärilläsi kuulut ja mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinulle.

Niin kuin hyvin tiedät, Varsinais-Suomen suurin ja vilkkain golfkeskus Kankaisten Golf tarjoaa loistavat puitteet golfin pelaamiseen. Kenttämme kunto ja kolme täysimittaista ysiä ovat saaneet vuolaita kehuja niin omilta jäseniltä, osakkailta kuin myös vieraspelaajilta. Ja klubitalon uusitut tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet myös asianmukaisiin jälkipeleihin. Ja onhan meille myös nopeaa ja vaivatonta tulla. Nelikaistainen tie tulee lähes portille saakka, niin aikaa säästyy itse pelaamiseen tai vaikka harjoitteluun.

10-kortti tai 20-kortti

Sarjakortti on oiva valinta, jos pelaat kohtuullisen paljon, mutta et kuitenkaan vietä kaikkea vapaa-aikaasi golfkentällä. Sopii myös golffarille, jolla on esimerkiksi pelioikeus muualla ja joka haluaa vaihtelua kesän pelaamiseen. Kortteja löytyy niin 18 reiän kuin myös 9 reiän kentälle, mikäli tuntuu siltä ettei aika yleensä riitä 18 reiän kierrosten pelaamiseen. Huomioithan kuitenkin, että 9 reiän korttia ei voi käyttää 18 reiän kentälle. Kenttäkombinaatiot vaihtelevat parin viikon välein, joten sitä vaaraa ei ole, että ''joutuisit'' koko kesän pelaamaan samaa kenttää.

Vuonna 2020 aikuisten 10-kortti 18 reiälle maksaa 399€ ja 9 reiälle 199€. (Kierroshinta 39,90€ / 19,90€)
Ensi kaudella uutena tuotteena myyntiin tulevat 20-kortit. Aikuisten 20-kortin hinta on 18 reiälle 699€ ja 9 reiälle 350€. (Kierroshinta 34,95€ / 17,50€)

Rajaton pelioikeus

Jos kierroksia kuitenkin kertyy enemmän kuin 20, on rajaton pelioikeus edullisempi vaihtoehto. Rajattoman pelioikeuden hinnalla saat nimensä mukaisesti pelata niin paljon kuin vain jaksat. Kankaisten ehdottomana etuna on 27 reikäinen kenttä, joka takaa sen, että aina mahtuu pelaamaan. Mielekkyyttä pelaamiseen tuo kenttäyhdistelmien säännöllinen vaihtelu.

Ensi kauden pelioikeuksien myynti on jo täydessä käynnissä ja nopealla toiminnalla nappaat ensi kauden pelioikeuden edullisemmin!

Kauden 2020 vapaan pelioikeuden hinta on 890€. Toimimalla nopeasti varmistat rajattoman pelaamisen ensiluokkaisissa olosuhteissa ja säästät vielä rahaakin:

  • Marraskuun 15. päivä mennessä varattu pelioikeus 820€
  • Joulukuun 15. päivä mennessä varattu pelioikeus 840€

Varausmaksu 50€ laskutetaan varauksen yhteydessä. Varausmaksu katsotaan osaksi pelioikeuden maksua. Mikäli jostain syystä päätät kuitenkin jättää pelioikeuden käyttämättä, varausmaksua ei palauteta.

Osake

Jos pelaat paljon, on järkevin ratkaisu kuitenkin osake. Kankaisissa osakas on ykkönen. Yhtiön selkeä tahtotila on, että osakkeella pelaaminen on ehdottomasti paras ja edullisin vaihtoehto pelata golfia Kankaisissa. Taloutemme on kunnossa ja merkittävimmät investoinnit (kenttälaajennus ja klubitalon remontti) ovat valmistuneet. Pidämme yllä jatkuvaa kehitystä, jotta osakkaat saavat jatkossakin pelata olosuhteiltaan ja viimestelyltään huippukuntoisella kentällä.

Osakkeen hoitovastikkeeksi kaudelle 2020 on määritelty 680€. Ja tällä rahalla pelaat rajattomasti golfia koko kauden. Lisäksi osakkaalla on myös muita merkittäviä etuja (katso osakkaan edut tästä). Ensi vuoden osakasetuja ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta varmaa on, ettei niitä ainakaan viedä huonompaan suuntaan.

Lisätietoja pelioikeuksista ja osakkeista:
Timo Tuominen
Toimitusjohtaja
timo.tuominen@kgm.fi 
0400 509 904

Pelioikeuksien varaukset ja lisätietoja:
Kaisa Hanski
Palvelupäällikkö
kaisa.hanski@kgm.fi 
044 5431 200