Vuokraa pelioikeus

Kankaisten Golfin pelioikeudet kaudelle 2020 ovat nyt varattavissa!

Olet sitten aloitteleva pelaaja tai kokenut aktiivigolffari, Kankaisten Golf tarjoaa sinulle parhaiten sopivaa pelaamista koko kaudeksi. Tee hyvä päätös ja varaa ensi kauden pelioikeus jo nyt. Varaamalla ensi kauden pelioikeuden jo etukäteen saat alennusta pelioikeudesta huippukuntoisella kentällä vain vartin päässä Kauppatorilta.

Kankaisten Golf on Varsinais-Suomen suurin golfkeskus, jossa pelataan vuosittain reilusti yli 40.000 kierrosta. Käytössä olevat 27 reikää takaavat sen, että Kankaisissa löydät helposti vapaita lähtöaikoja. Pelaat siis ruuhkattomasti huippukuntoisella kentällä ja mikä parasta, hyvien liikenneyhteyksien sekä loistavan sijainnin johdosta meille on lyhyt matka niin Turusta kuin sen ympäristöstäkin. Keväällä 2019 valmistuneen klubitalon remontin jälkeen myös oheispalvelutilamme ovat ensiluokkaiset. Uusituissa saunatiloissa nautit rentouttavista löylyistä ja laajennettu terassialue tarjoaa loistavat puitteet kunnon jälkipeleille.

Kankaisissa ollaan jatkuvan kehityksen tiellä. Kaudelle 2019 olemme mm. uusineet golf-automme sekä parantaneet kentän pelattavuutta merkittävillä reuna-alueiden siistimistoimilla sekä rakentamalla näyttävän lammen kasteluveden riittävyyden turvaamiseksi ja vähän myös pelaajien silmän iloksi. Peli- ja harjoitteluolosuhteisiin tehdään vuosittain investointeja, jotta pelaajat saavat ensiluokkaisia golfelämyksiä myös tulevaisuudessa.

Kauden 2020 pelioikeudet ovat nyt varattavissa. Vapaan pelioikeuden hinta koko kaudeksi on 890€. Pelioikeuden maksamisesta on myös mahdollisuus tehdä osamaksusopimus.

Tarjoamme myös seuramme junioreille rajoitetun erän junioripelioikeuksia kaudelle 2020:

  • Juniorit 18 - 21 vuotta 399 € 
  • Juniorit 12 - 17 vuotta 250 € 
  • Juniorit alle 12 vuotta 99 € 

Varaukset ja lisätietoja:
Kaisa Hanski
Palvelupäällikkö
kaisa.hanski@kgm.fi
044 5431 200

Lisätietoja:
Timo Tuominen
Toimitusjohtaja
timo.tuominen@kgm.fi
0400 509 904