Vuokraa pelioikeus

9, 18 tai 27 väylää. Sinä päätät!

Olet sitten aloitteleva pelaaja tai kokenut aktiivigolffari, Kankaisten Golf tarjoaa sinulle parhaiten sopivaa pelaamista koko kaudeksi. Tee hyvä päätös ja varaa ensi kauden monipuolisimmat pelimahdollisuudet nyt!

Kankaisten Golf on Varsinais-Suomen suurin golfkeskus, jossa pelataan vuosittain reilusti yli 40.000 kierrosta.

Käytössä olevat 27 reikää takaavat sen, että Kankaisissa löydät helposti vapaita lähtöaikoja. Pelaat siis ruuhkattomasti huippukuntoisella kentällä ja mikä parasta, hyvien liikenneyhteyksien sekä loistavan sijainnin johdosta meille on lyhyt matka niin Turusta kuin sen ympäristöstäkin.

Keväällä 2019 valmistuneen klubitalon remontin jälkeen myös oheispalvelutilamme ovat ensiluokkaiset. Uusituissa saunatiloissa nautit rentouttavista löylyistä ja laajennettu terassialue tarjoaa loistavat puitteet kunnon jälkipeleille.

Kankaisissa ollaan jatkuvan kehityksen tiellä. Kaudelle 2019 olemme mm. uusineet golf-automme sekä parantaneet kentän pelattavuutta merkittävillä reuna-alueiden siistimistoimilla sekä rakentamalla näyttävän lammen kasteluveden riittävyyden turvaamiseksi ja vähän myös pelaajien silmän iloksi.

Peli- ja harjoitteluolosuhteisiin tehdään vuosittain investointeja, jotta pelaajat saavat ensiluokkaisia golfelämyksiä myös tulevaisuudessa.

Vapaan pelioikeuden hinta koko kaudeksi on 890 €

Varaukset ja lisätietoja:

Kaisa Hanski
Palvelupäällikkö
kaisa.hanski@kgm.fi
044 5431 200