Vuokraa pelioikeus kaudelle 2021!

9, 18 tai 27 väylää. Sinä päätät!

Olet sitten aloitteleva pelaaja tai kokenut aktiivigolffari, Kankaisten Golf tarjoaa sinulle parhaiten sopivaa pelaamista koko kaudeksi. Meillä juniorit ja nuoret aina 25 ikävuoteen asti pelaavat edullisemmin. Tee hyvä päätös ja varaa ensi kauden monipuolisimmat pelimahdollisuudet nyt! 

Miltä kuulostaisi rajattomat pelit 27 erilaisella väylällä, vain vartin päässä Turusta? Kankaisten Golf on Varsinais-Suomen suurin ja vilkkain golfkeskus. Kenttämme kunto ja kolme täysimittaista ysiä ovat saaneet vuolaita kehuja niin omilta jäseniltä, osakkailta kuin myös vieraspelaajilta. Käytössä olevat 27 väylää takaavat sen, että löydät helposti itsellesi sopivia pelivaihtoehtoja sekä -aikoja. Lisäksi klubitalon uusitut tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet myös asianmukaisiin jälkipeleihin.

Kankaisten Golf tarjoaa siis loistavan kokonaisuuden golfin pelaamiseen ja harrastamiseen. Kankaisten Golfin aktiivinen ja monipuolinen seuratoiminta vaalii hyvää yhteishenkeä sekä luo korkeatasoista harrastus- ja kilpailutoimintaa kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Mikä parasta, hyvien liikenneyhteyksien sekä loistavan sijainnin vuoksi meille on lyhyt matka niin Turusta kuin sen ympäristöstäkin. Peli- ja harjoitteluolosuhteisiin tehdään vuosittain investointeja, jotta pelaajat saavat ensiluokkaisia golfelämyksiä myös tulevaisuudessa. Tulevina vuosina painopisteenä on lähipeli- ja harjoitusalueiden uudistaminen entistä monipuolisemmaksi. Tutustu kenttään, lue lisää.

Tee hyvä päätös ja varmista ensi kauden pelioikeus ja rajaton golf nyt!

Vapaa pelioikeus kaudelle 2021 890€

Juniori- ja nuorisopelioikeudet (Kankaisten Golfin jäsenille)

  • Alle 12 v 99€
  • 12-14 v 199€
  • 15-18 v 299€
  • 19-21 v 399€
  • 22-25 v 499€

Varaukset ja lisätietoja:

office@kgm.fi
puh. 044 5431 200