Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Scratch Tourin toinen osakilpailu pelattiin Kankaisissa upeassa kesäsäässä

Scratch Touria jatkettiin toisen osakilpailun merkeissä Kankaisten Golfpuistossa lauantaina 6.6. aurinkoisessa säässä lämpömittarin kavutessa hellelukemiin. Yhteensä 46 kilpailijaa otti tällä kertaa mittaa toisistaan kenttäyhdistelmä Kankas + Puistolla. Ensimmäiset pelaajat avasivat kilpailupäivän yhdeksältä aamulla, jonka jälkeen kilpailu jatkui aikalähdöin.

Scratch Tour by Golfpuoti on Varsinais-Suomen avoin golfmestaruuskiertue, jossa pelataan viisi osakilpailua, viidellä eri kentällä. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Kilpailu pelataan back teeltä (sininen/valkoinen). Kilpailun sponsori Golfpuoti palkitsee viisi parasta sijoitusta osakilpailuttain.

Kankaisten Golfin osakilpailuvoiton vei tällä kertaa Salo Golfin Jere Järvinen lyöntituloksella 70. Lyönnin päähän kärkisijasta toiseksi sijoittui viime kauden kokonaiskilpailun voittanut Aurinko Golfin Eemil Alajärvi. Kolmanneksi parhaasta tuloksesta vastasi tällä kertaa kotikentällään pelannut Kankaisten Golfin Mika Brunou tuloksella 75. Neljännes sija ratkottiin tasatulosmenettelyllä ja neljänneksi sijoittui paremman takaysin pelannut Aurinko Golfin Teemu Pitkänen tuloksella 75. Samalla tuloksella viidenneksi ylsi kilpailun paras nainen, Kankaisten Golfin Oona Vartiainen.

Kankaisten Golf onnittelee lämpimästi kaikkia sijoittuneita ja kiittää onnistuneesta kilpailupäivästä! Kilpailun viisi parasta voivat noutaa palkintonsa Golfpuodista.

Seuraava Scratch Tour by Golfpuoti -osakilpailu pelataan sunnuntaina 4.7. Harjattulassa. Tervetuloa mukaan!