Junioritoimikunta

Kankaisten juniorigolf

Kankaisten Golf on junioritoiminnan laatuseura

Kankaisten Golfille myönnettiin 18.5.2019 lauantaina Suomen Golfliiton junioritoiminnan laatuseuramerkki. Laatuseurajärjestelmän ideana on auttaa seuroja kehittämään junioritoimintaansa entistä paremmaksi. Kankaisten Golfin tavoitteena on kasvattaa junioritoimintaa, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Huhtikuussa 2020 Kankaisten Golfin junioritoiminta lähti mukaan Olympiakomitean Tähtiseuraprosesiin Suomen Golfliiton johdolla. Kankaisten Golfin junioritoimikunta haluaa toivottaa kaikki uudet junnugolfarit lämpimästi tervetulleeksi treenaamaan ja pelaamaan!

Junioritoimintaa ja harjoituksia kaiken ikäisille ja tasoisille!

Kauden 2020 harjoitusryhmät alkavat maanantaina 18.5. ja jatkuvat syyskuun puoleen väliin saakka. harjoitusajat ovat seuraavat:

Huom! Jotta kaikilla olisi myös vallitsevassa tilanteessa turvallista harrastaa, kaikki junioriryhmät harjoittelevat toistaiseksi alle 10 hengen ryhmissä. Aikataulut pysyvät kuitenkin samoina. Jaamme lapset pienempiin ryhmiin kun tiedämme tarkan osallistujamäärän.

 • Puuharyhmä – Tarkoitettu eskari-ikäisille sekä 1-2 luokkalaisille. Golfia iloisessa porukassa, jossa aikaisempaa kokemusta golfiin ei tarvita. Harjoitukset vetävät koulutetut junioriohjaajamme.
 • Alkeisryhmät – Kaksi ryhmää: 3-6 luokkalaisille sekä yläasteikäisille, jossa aloitetaan golfin harjoittelu perusteista. Taitojen kehittyessä mahdollisuus edetä muihin ryhmiin. Harjoitukset vetävät koulutetut junioriohjaajamme. 
 • Harrasteryhmä 1 – Tarkoitettu 3-4 luokkalaisille, joilla on golfin perusteet hallussa. Harjoitusten vastuuohjaajana PGA Pro Marko Kallinen ja tavoitteena on oppia lisää golffista, hauskalla tavalla.
 • Harrasteryhmä 2 – Tarkoitettu 5-6 luokkalaisille, joilla on golfin perusteet hallussa. Harjoitusten vastuuohjaajana PGA Pro Marko Kallinen ja tavoitteena on oppia lisää golffista, hauskalla tavalla. 
 • Haastajaryhmä – Pojat ja tytöt, jotka samana vuonna aikovat osallistua Future Tourille. Tavoitteellisempaa harjoittelua. Harjoitusten vastuuohjaajana PGA Pro Marko Kallinen.
 • Kilparyhmä – Alle 21 vuotiaat miehet ja naiset, jotka osallistuvat Finnish Tourille (kategoria 8 tai parempi) sekä pojat ja tytöt, jotka osallistuvat Fujitsu Finnish Junior Tourille (kategoria 5 tai parempi). Tavoitteellista ja suunnitelmallista harjoittelua. Harjoitusten vastuuohjaajana PGA Pro Marko Kallinen.

Kankaisten Golfin junioritoimintaan saa myös tulla tutustumaan ilmaiseksi, ilman sitoutumispakkoa! Tule siis rohkeasti koittamaan, voisiko golf olla sinun juttusi!

Kausimaksut 2020:

 • Puuharyhmä 125 €
 • Alkeisryhmä 125 €
 • Harrasteryhmä (1) 200 €
 • Harrasteryhmä (2) 200 €
 • Haastajaryhmä 200 €
 • Kilparyhmä 300 €

Kausimaksu sisältää:

 • Koulutettujen ohjaajien vetämät ohjatut, turvalliset ja innostavat harjoitukset koko kesäkauden
 • Kankaisten Golfin jäsenyyden (sisältäen seurapalvelut, tasoituksen ylläpidon, Golflehden, seuran jäsenedut yms.)
 • Vakuutuksen
 • Kankaisten Golfin pikeepaidan

Toimikunnan puheenjohtaja:

Mika Aho
050 3884013
junioritoimikunta@kgm.fi

Toimikunnan jäsenet:

Nerg Vesa

040 762 0258
vesa.nerg@gmail.com

Niskanen Joni
040 559 6166
niskanen.joni@gmail.com

Siltala Pasi

044 553 2532
siltala.pasi@gmail.com

Timo Nikkinen, viestintävastaava
040 765 5265
timo.nikkinen@sok.fi

Enni Henttonen
044 319 1064
enni.henttonen@hotmail.com

Iida Lehto
050 439 0857
iidalehto@icloud.com

Kankaisten Golfin Juniori- ja valmennustoimikunnan tavoite on tukea kaiken tasoisia juniorigolfareita kehittymään, oppimaan ja iloitsemaan golfista. Meidän tehtävämme on tehdä golfin haastavuudesta hauskaa.

Toimikunnan uutiset

9 reiän Hohtopallo-Scramble junnujen hyväksi!

Hohtopallo Scramble K-18 pe 9.10. Tervetuloa pelaamaan 9 reiän hohtopallo-scramble perjantaina 9.10. Kilpailu pelataan yhteislähtönä kello 18:30. Luvassa on hauska aikuisille suunnattu pelitapahtuma jolla kerätään varoja juniorien talviharjoittelun kustannuksiin. Kaikille

Lue lisää >>

Junioreiden kauden päättäjäisiä vietettiin torstaina

Junioreiden kauden päättäjäisiä vietettiin torstaina Junioreiden golfkausi saatettiin loppuun päättäjäisten merkeissä torstaina 17.9. yli 40 juniorin voimin. Viimevuotiseen tapaan päättäjäiset aloitettiin pikku kisailulla. Lähipelialueella käytiin lähimmäs lippua kilpailu noin 35

Lue lisää >>

Future Tour Maskussa 23.8.

Future Tour Maskussa 23.8. Mitä ihmettä tapahtuu KGM:n harjoitusalueella maanantai- ja torstai- iltaisin?     Iloinen ja reipas joukko nuoria golfareita on taas saapunut Kankaisten golfin harjoitusalueelle. Kanssapelaajat eivät voi

Lue lisää >>

Kesän junioritreenit hyvässä vauhdissa

Kesän junioritreenit hyvässä vauhdissa Puuharyhmän ja 3-4lk alkeisryhmän junioritreenit ovat olleet koko kesän hyvässä vauhdissa! Molemmissa ryhmissä on käynyt viikottain lähes parikymmentä innokasta junioria! Molempiin ryhmiin on myös kesän aikan

Lue lisää >>