Kapteeni

Kapteenilla on monta eri tehtävää ja roolia golfseurassa – keskeisimpänä vaalia ja luoda seuraan tärkeää ”ME HENKEÄ”.

Jos haluat perehtyä tehtäviin ja rooleihin tarkemmin, tutustu ”Kapteenien käsikirjaan”. Sen sijaan…

…TEHDÄÄNKÖ SOPIMUS?

Tehdään vaan, koska haluan ennen pelikautta sopia tietyistä asioista kanssasi. Jos olet sitä mieltä, että golfyhteisössämme joku asia voisi olla entistä paremmin, kerro se meille. Se mitä emme näe tai kuule, siihen emme voi vaikuttaa – on sitten kyse kilpailusäännöistä tai rikkoontuneesta bunkkeriharavasta. Sen vuoksi tuo asia esille – vaikkapa:

  • Toiminnanjohtajalle, jos kyse on esim. klubiin liittyvistä asioista;
  • Kenttämestarille, jos kyse on esim. kenttään liittyvistä asioista;
  • Kilpailutoimikunnalle, jos kyse on esim. kilpailusäännöistä;
  • Kapteenille, jos kyse on esim. golfkäyttäytymiseen liittyvistä asioista. Sovitaan jo tässä vaiheessa, että keskitytään mieluummin pelaamisen kuin kurinpitorangaistuksiin.

Hyödyllisimmistä ja toteuttamiskelpoisimmista kehittämisajatuksista on tiedossa vähintäänkin mainetta ja kunniaa – kenties kehittämispalkinto. Siitäpä päästään aasinsiltana…

…”WANTED – KGM DIVOT TOOL REWARD”

Kentän kunnossa pitämisen tärkeyden tietävät kaikki – asiasta pitää silti muistuttaa useita kertoja vuodessa seurojen ja kapteenien sivustoilla. Tällä kaudella etsintäkuulutetaankin ”Kenttämestarin kaveria” – siis pelaajaa, joka saa erityisesti kenttämestarin suupielet hymyyn. Etsintäkuulutettu palkitaan kuukausittain KGM-logolla olevalla griinihaarukalla – säännöt julkistetaan kuun lopussa.

UUTTA KAUDELLE 2020 – AKTIVOINTITOIMIKUNTA

Uusien jäsenien, aloittaneiden pelaajien sekä 30+ tasoituksella pelaavien tueksi perustettiin aktivointitoimikunta, jonka vetäjänä toimii kapteeni – tutustu toimikuntaan sen sivuilla. Toimikunnan ohelle pyritään perustamaan kummipooli, jonka tehtävä on tukea toimikuntaa.

Kentällä nähdään – kaikki on vielä omissa käsissä!

Terveisin, Kapu

Kapteenin yhteystiedot

Anttonen Timo

Kapteeni, Aktivointitoimikunta

0414374170

kapteeni@kgm.fi